سال انتشار: 1385
محل انتشار: دومین کنفرانس مدیریت منابع آب
کد COI مقاله: WRM02_018
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 971
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی بارندگی در استان فارس با استفاده از مدل دو جزئی
چکیده مقاله:
بارندگی مهم ترین نقش را در مدیریت منابع آب مخصوصاٌ در مناطق خـشک و نیمـه خـشک دارد و بـالتبع شبیه سازی بارندگی قدم بسیار مهمی در راستای برنامه ریزی بهتر منابع آب خواهـد بـود . در میـان روش هـای پیشنهاد شده برای شبیه سازی بارندگی، مدل دوجزئی ترکیب زنجیره مارکف و تابع توزیع گاما به عنـوان یـک روش ساده و در عین حال مؤثر در تولید داده های بارندگی در بین محققین برای اکثر مناطق جهان عمومیـت دارد . محدودیت این روش و روش های دیگر، احتیاج آن ها به آمار بلند مدت ( حداقل 20 سال ) بارنـدگی بـرای یک شبیه سازی قابل اعتماد است . در سال ۶۸۹۱،بعضی محققین روش ساده ای را برای حل این مـشکل پیـشنهاد کردند که احتیاج به آمار بلند مدت را حذف می کند . در ایـن تحقیـق نیـز از همـین روش بـرای شـبیه سـازی بارندگی روزانه در استا ن فارس استفاده شد که در آن دقت شبیه سازی در مقایسه با داده های واقعی قابل قبول
است .
کلیدواژه ها:
بارندگی روزانه- زنجیره مارکف- تابع توزیع گاما
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا WRM02_018 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/13282/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مقیمی، محمد مهدی و سپاسخواه، علیرضا،1385،شبیه سازی بارندگی در استان فارس با استفاده از مدل دو جزئی،دومین کنفرانس مدیریت منابع آب،اصفهان،https://civilica.com/doc/13282
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، مقیمی، محمد مهدی؛ علیرضا سپاسخواه)
برای بار دوم به بعد: (1385، مقیمی؛ سپاسخواه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.