مطالعه الکترو اکسیداسیون آموکسی سیلین بااستفاده از الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانوZSM-۵
سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 261
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_SHIMU-25-3_018
تاریخ نمایه سازی: 5 آذر 1400
چکیده مقاله:
مقدمه: در این تحقیق اکسیدا سیون الکترو کاتالیتیکی آموکسی سیلین (AMX) بر روی یک الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانو زئولیت سنتز شده دوپه شده با یون نیکل (Ni/NiZ/CPE) در محلول قلیایی، مطالعه شد. این الکترود به عنوان سنسوری برای اندازه گیری آموکسی سیلین عمل می کند.
مواد و روش ها: در ابتدا درصد نانو زئولیت نسبت به خمیر کربن و زمان شناور سازی الکترود اصلاح شده در محلول ۰/۱ مولار نیکل کلراید برای اندازه گیری این دارو بهینه گردید. سپس اندازه گیری آموکسی سیلین به وسیله تکنیک های ولتا متری چرخه ای و کرونو آمپرو متری در محلول هیدروکسید سدیم ۱/۰ مولار انجام شد.
یافته های پژوهش: نتایج به دست آمده نشان داد که NiOOH تولید شده در سطح الکترود اصلاح شده، نقش یک الکترو کاتالیست برای اکسیدا سیون آموکسی سیلین ایفا می کند. محدوده خطی پاسخ دهی الکترود پیشنهادی (LDR) در غلظت هایM ۵- ۱۰×۲/۸ تاM ۴- ۱۰×۴۶/۲ آموکسی سیلین و حد تشخیص (LOD) M ۵- ۱۰×۳/۲ می باشد و ثابت سرعت کاتالیزوری واکنش الکترو اکسایش آموکسی سیلین cm۳s-۱mol-۱ ۱۰۵×۲/۴ به دست آمد.
بحث و نتیجه گیری: نتیجه نهایی مطالعه حاضر، این که روش مطرح شده روشی ساده، مقرون به صرفه، سریع، در دسترس، تکرار پذیر و دارای حساسیت بالا می باشد.
کلیدواژه ها:
Carbon paste electrode ، Nano zeolite ، Amoxicillin ، Electrocatalytic oxidation ، Cyclic voltammetry ، Chronoamprometry ، الکترود خمیرکربن ، نانو زئولیت ، آموکسی سیلین ، اکسایش الکتروکاتالیتیکی ، ولتا متری چرخه ای ، کرونو آمپرو متری
نویسندگان
مریم ابریشم کار
Dept of Chimestery, Faculty of Basic Sciences, Islamic Azad University, Ahvaz Branch, Ahvaz, Iran
علیرضا علی مرادپور
Dept of Managment, Islamic Azad University, Research and Sciences Khozestan Branch, Ahvaz, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :