تاثیر نظارت همگانی بر انگیزش کارکنان کلانتری ها ی تهران بزرگ
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 361
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_PMSQ-3-1_003
تاریخ نمایه سازی: 24 آبان 1400
چکیده مقاله:
هدف پیمایش بررسی تاثیر نظارت همگانی بر انگیزش کارکنان کلانتری های تهران بزرگ انجام گرفته است. داده های پژوهش از طریق پرسشنامه در میان ۳۵۳ نفر از کارکنان کلانتری های تهران بزرگ به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای در آبانماه۱۳۸۶گردآوری شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها از آزمون خی دو یک متغیره استفاده گردید. نتایج تحقیق نشان می دهد که نحوه فرایند بررسی خواسته های مردم در دفتر نظارت همگانی ناجا (۱۹۷)، نحوه احضار کارکنان متشاکی توسط مرکز نظارت همگانی، تشویق سیستماتیک ۱۹۷ از کارکنانی که توسط مردم مورد تقدیر قرار گرفته اند، بر انگیزش کارکنان کلانتری های تهران بزرگ تاثیر مثبت دارد. نتایج نیز نشان می دهد که میزان تبلیغات ۱۹۷ در انگیزه های شغلی کارکنان تاثیر منفی دارد. سایر نتایج عبارتند از: بین درجه کارکنان و بررسی رابطه درجه پاسخگویان و نگرش آنها در خصوص تاثیر احضار کارکنان متشاکی به ۱۹۷ در ایجاد انگیزه مثبت شغلی رابطه معنی داری وجود دارد؛ بین درجه پاسخگویان و نگرش آنها در خصوص تاثیر نحوه و فرایند بررسی خواسته های مردم در دفتر نظارت همگانی، تشویق سیستماتیک کارکنانی که توسط مردم مورد تقدیر قرارگرفته اند و میزان تبلیغات دفتر نظارت همگانی برایجاد انگیزش مثبت شغلی در کارکنان کلانتری های تهران بزرگ رابطه معناداری وجود دارد. بر اساس نتایج، می توان پیشنهاد کرد که باید از تبلیغات زیاد و اضافی در جهت افزایش نظارت مردم بر عملکرد پلیس پرهیز نمود، زیرا افزایش تبلیغات می تواند تاثیر معکوسی داشته باشد و ضمن کاهش اعتماد مردم به پلیس، انگیزه شغلی کارکنان ناجا را به ویژه کارکنان کلانتری های تهران بزرگ را کاهش می دهد. به طور کلی، اگر چه کارکنان کلانتری ها، مرکز نظارت همگانی را در کنترل و نظارت عملکرد پلیس باور دارند، ولی در برخی از مواد مرکز نظارت به دلیل عدم رعایت برخی امور و توجه بیش از حد و یک طرفه به گزارش های مردمی موجب کاهش انگیزه شغلی کارکنان شده است.
کلیدواژه ها:
کارکنان کلانتری های تهران بزرگ ، نظارت همگانی بر پلیس ، انگیزش ، فرایند رسیدگی به شکایات مردمی ، نحوه احضار کارکنان ، میزان تبلیغات ، تشویق سیستماتیک
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :