بررسی آسیب پذیری خطوط انتقال گاز در نقاط تقاطع با گسل های فعال و ارائه راهکارهای مدیریت بحران، مطالعه موردی: خطوط انتقال گاز استان اردبیل
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,887
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRANCMP01_051
تاریخ نمایه سازی: 24 دی 1390
چکیده مقاله:
ویژگی های شریان های حیاتی و عملکرد آنها در زلزل ههای گذشته نشان م یدهد که اولویت اصلی در مدیریت بحران زلزله، برنامه ریزی در جهت کاهش خطرپذیری یعنی پیشگیری و کاهش اثرات بحران در این شریا نها م یباشد. کاهش خطرپذیری قطعاً نیازمند سرمایه گذاری مناسب در این امر می باشد. در این راستا بررسی آسی بپذیری خطوط انتقال گاز استان اردبیل و ارائه راهکارهای مقاله در قالب یک پروژه پژوهشی مورد بررسی قرار گرفته است. در مقاله حاضر که نتیجه پژوهش مذکور می باشد، ضمن مرور نحوه تهیه نقشه جامع تقاطع خطوط انتقال گاز با گسل های فعال استان ببر اساس تصاویر ماهواره ای و نقشه خطوط لوله درمحیطGIS وضعیت آسیب پذیری خطوط لوله در محل های تقاع با گسل را با دو روش هندی و ژاپنی مورد ارزیابی و مقایسه قرارداده و راهکارهای لازم به منظور پیشگیری از وقوع بحران در شرایط رخداد زلزله را ارائه م ینماید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدمجتبی حسین پورکاشانی
کارشناس مهندسی عمران، مرکز مطالعات بحرا نهای طبیعی، دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور
محمدرضا پورصابر
کارشناس ارشد منابع طبیعی، مرکز مطالعات بحرا نهای طبیعی، دانشگاه صنعت آب و برق
پیمان کریمی
کارشناس مهندسی صنایع، شرکت گاز استان اردبیل
وحید سعیدزاده
کارشناس مهندسی عمران، شرکت گاز استان اردبیل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :