بررسی تاثیر اجرای برنامه ۵s بر عملکرد سازمانی مدیریت توزیع برق ابرکوه

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مدیریت و حسابداری در ایران
  • کد COI اختصاصی: MODIRACONF06_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 312
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه اکرمی

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یزد

محمدرضا دهقانی اشکذری

استادیار گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یزد

سیدمحمدحسین صحافی

کارشناس ارشد اقتصاد انرژی

چکیده

در دهه اخیر نظام ۵s به عنوان یکی از نظام های مهم و شناخته شده در امر سامان دهی محیط کار بخصوص در بین سازمان ها وشرکت های واقع در کشورهای شرق آسیا مطرح و مورد استفاده می باشد. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر اجرای برنامه ۵s برعملکرد سازمانی مدیریت توزیع برق ابرکوه است. پژوهش حاضر توصیفی از نوع تحقیقات همبستگی، است. جامعه مورد مطالعهپژوهش حاضر عبارت است از کلیه پرسنل توزیع برق ابرکوه. نمونه پژوهش حاضر شامل ۵۰ نفر از کارکنان اداره برق ابرکوه میباشند. در این تحقیق از روش نمونه گیری در دسترس استفاده شد. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه عملکرد سازمانی مالتیک ومحقق ساخته استفاده شد. یافته های بدست آمده نشان دهنده تاثیر نظام ۵s بر عملکرد سازمانی بود (p< ۰/۰۰۱). در دنیای امروزسازمان یافتگی محیط های کاری بر اساس اصول علمی و سیستمی، به عنوان یکی از مشخصه های بارز و مهم سازمان ها و شرکتهای کشورهای توسعه یافته تلقی می گردد. این در حالی است که سامان دهی محیط کار، به صورت علمی و سیستماتیک در اکثرسازمان ها و شرکت های کشورهای در حال توسعه کمترین درجه اهمیت را به خود اختصاص داده و به عنوان یک اصل مهم ازجایگاه متناسب با موضوع برخوردار نمی باشد. نتایج حاصل از بررسی داده های بدست آمده نشان داد که برنامه ۵s در عملکردسازمانی مدیریت توزیع برق ابرکوه موثر بوده است. استفاده از نظام آراستگی بر مبنای مدل ۵s باعث ایجاد منافع سرشاری برایسازمان ها شده است.

کلیدواژه ها

عملکرد سازمانی، توزیع برق ابرکوه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.