سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: MANACC07_113
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 140
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه بین آموزه های دینی و بانکداری الکترونیک با افزایش منابع بانکی اسلامی بدون ربا در شعب بانک پارسیان کرمان
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی رابطه بین خلاقیت آموزه های دینی و بانکداری الکترونیک با افزایش منابع بانکی اسلامی بدون ربا درشعب بانک پارسیان کرمان بوده است.این تحقیق از نوع توصیفی بوده و برای جمع آوری داده ها از روش میدانی استفاده شدهاست.بر این اساس برای جمع آوری داده از پرسشنامه استاندارد استفاده شد و بین ۵۷ نفر از کارکنان بصورت نمونه توزیع گردید.ضریب پایایی پرسشنامه آموزه های دینی ۰/۹۰۶، پرسشنامه بانکداری الکترونیک ۰/۸۷۳ و ضریب پایایی پرسشنامه منابع بانکی اسلامی بدون ربا ۰/۹۴۱ محاسبه گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که اولا بین آموزه های دینی و بانکداری الکترونیک با افزایش منابع بانکی اسلامی بدون ربا رابطه وجود دارد و ثانیا آموزه های دینی بیشترین تاثیر را بر افزایش منابع بانکی اسلامی بدون ربا می گذارد. بنابراینبه مدیران شعب بانک پارسیان کرمان توصیه می شود که برای افزایش منابع بانکی اسلامی بدون ربا آموزه های دینی را در کارکنانتقویت کرده و به توسعه بانکداری الکترونیک در بانک اهتمام ورزند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MANACC07_113 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1303744/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سالاری، موسی،1400،بررسی رابطه بین آموزه های دینی و بانکداری الکترونیک با افزایش منابع بانکی اسلامی بدون ربا در شعب بانک پارسیان کرمان،هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم،تهران،https://civilica.com/doc/1303744
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، سالاری، موسی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، سالاری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
- صنعت بانکداری > بانک پارسیان
- صنعت بانکداری > بانکداری اسلامی
- صنعت بانکداری > بانکداری الکترونیک
- صنعت بانکداری > بانکداری
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 7,875
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل سازمان و مدیریت بر اساس مدل " در جستجوی تکامل " در شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان و شرکت فرآورده های نسوز آذر
- پیش بینی قابلیت اطمینان یک سیستم براساس کیفیت قابل پذیرش ) ) AQL قطعات در هنگام تحویل گیری با استفاده از شبیه سازی کامپیوتری به روش مونت کارلو
- بررسی تحلیلی تکنیک FMEA و معایب آن
- E-Commerce مزایا و تاثیرات آن در کیفیت کالا
- مدیریت استراتژیک تحقیق و توسعه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- راهنمای مستندسازی سانحه سیل در حمل و نقل زمینی
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون تقسیمات کشور و وظایف فرمانداران و بخشداران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.