شناسایی و رتبه بندی شاخص های موثر در پیش بینی بهترین زمان خرید مواد اولیه با استفاده از داده های گذشته:مطالعه موردی یکی از صنایع کاغذ سازی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، تجارت جهانی، اقتصاد، دارایی و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: MWTCONF08_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 171
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید بحرینی

کارشناس ارشد بازرگانی بین الملل

چکیده

امروزه داده ها بسان مواد اولیه بارزشی هستند که در فرآیند تجاری بیشتر شرکت ها می تواند هدف بالایی را ایجادکند. این داده ها بدون اینکه کوچک یا بزرگ باشند ویا در چه نوع صنعتی یا خدمتی باشند حکم یک معدن با ارزشیرا دارد که هر شرکتی یا صنعتی با تکیه بر آن می تواند نقشه راه آینده خود را از دل همین داده های با ارزش گذشتهاجرا نماید . پس به ابزاری احتیاج است که این داده ها را پردازش و استخراج نمود و بازخورد این اطلاعات را در اختیارمدیران شرکت ها ویا سازمانهای دولتی قرار داد.دانش داده کاوی یکی از چندین دانشی است که اخیرا گسترش بسیار زیادی در دنیا داشته است . داده کاوی فرآیندکشف اطلاعات پنهان درون داده ها است که با توصیف،تشریح، پیش بینی و کنترل پدیده های گوناگون پیرامونی،دارای کاربرد بسیاروسیعی در حوزه های مختلف است به گونه ای که مرز و محدودیتی برای کاربرد آن در نظر گرفتهنشده و زمینه های کاربردی آن را از ذرات کف اقیانوس تا اعماق فضا می دانند [شهرابی، جمال . کتاب داده کاوی .موسسه پژوهشی داده پردازان گیتا و جهاد دانشگاهی واحد . صنعتی امیر کبیر . چاپ اول . سال ۱۳۸۶] خرید و تامینمواد اولیه برای هر صنعتی ارزش و جایگاه خاصی دارد.با توجه به اینکه تامین مواد اولیه برای هر صنعتی در هر برههخاص زمانی پارامترهایی مهم می شود و همچنین این پارامترها چه از هر دوسوی این خرید و فروش نگاهی متفاوتاست. پس با علم به اینکه مهمترین پارامترها چه می تواند باشد می توان به بهترین نقطه از هر لحاظ الگو متصور شدهنزدیک شد و رسید. در این مقاله از خبرگان و کارشناسان این صنعت نظرخواهی شده است و مقاله حاضر کوششدارد بهترین زمان خرید آخال بر اساس داده های پنج سال گذشته خرید آخال یکی از صنایع کاغذسازی کشور که ازسال های ۹۴ تا ۹۸ گردآوری شده است و با پارامترهای زمان، میانگین قیمت خرید ماهانه، و مقدار خرید و تعداد خریداندازه گیری کند. که بتوان به بهترین زمان خرید با توجه به پارامترهای ذکر شده دست یافت.

کلیدواژه ها

داده کاوی، بهترین زمان خرید، مواد اولیه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.