میدان مدرن به عنوان گزینة جایگزین انواع تقاطعات متداول
محل انتشار: هفتمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,523
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TTC07_038
تاریخ نمایه سازی: 22 تیر 1385
چکیده مقاله:
[عکسها داخل مقاله درج نشده اند] میدانهای جدید یک نمونه از تقاطعهای گردشی هستند که در چند دهة اخیر با موفقیت در اروپا و استرالیا طراحی و پیاده ساز ی شده اند . در آمریکا اخیراً استفاده از میدان ها مورد استقبال قرار گرفته است . اگرچه بیش از 5000 میدان در کل دنیا ساخته شده است ٬ ولی شاید کمتر از 50 عدد آن ِبا اصول صحیح طرح هندسی یک میدان مدرن ٬ در کشور عزیزمان ایران وجود داشته باشد . با توجه به اینکه از یک طرف در کشورمان استفاده از میدان ها بسیار مورد توجه است و از طرف دیگر اکثر میادین اجرا شده در ایران عملکرد دایرة ترافیکی را دارد تا میدان مدرن ٬ ارزیابی میادین الزامی به نظر می رسد . برای ارزیابی میدان ها روش های گوناگونی توسط کشورهای مختلف ارائه شده است . در این مقاله پس از معرف ی میدان مدرن ٬ مرور ی بر تحقیقات انجام شده مرتبط و ذکر تفاوتها ی میدان با دایره های ترافیکی ٬ مزایای میادبن مدرن گفته می شود؛ اجزا طرح هندسی میدان مدرن مشخص می گردد؛ انواع روشهای تحلیل ظرفیت میادین مدرن از نظر می گذرد؛ انواع تأخیر در میدانها باین می شود؛ ایمنی میادین مدرن با تقاطعهای چراغدار مقایسه می شود؛ روشهای متفاوت مدلسازی و شبیه سازی میاین مدرن با معرفی انواع نرم افزارهای کامپیوتری متداول در کشورها ی مختلف ٬ بیان می شود و در آخر به عنوان جمع بندی ٬ نتیجه گیری و پیشنهادها یی جهت توسعة میادین مدرن در ایران شده است
کلیدواژه ها:
میدان مدرن ٬ ظرفیت میدان ٬ تأخیر میدان ٬ تقاطعات متداول
نویسندگان
محمود صفارزاده
دانشیار دانشکده عمران ٬ دانشگاه تربیت مدرس ٬ تهران
سیدصابر ناصر علوی
کارشناس ارشد راه وترابری ٬ دانشگاه علم و صنعت ایران ٬ تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :