سنجش عوامل موثر در آسیب پذیری بافت های قدیمی و فرسوده شهری با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی معکوس GIS&IHWP مطالعه موردی محله سرتپوله شهر سنندج)
محل انتشار: سومین همایش ملی عمران شهری
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,298
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCUD03_201
تاریخ نمایه سازی: 11 دی 1390
چکیده مقاله:
بافت قدیمی و فرسوده شهرها جزء آسیب پذیرترین نواحی شهری در برابر مخاطرات طبیعی می باشند. عدم توجه به مقاوم سازی، باعث تشدید میزان آسیب پذیری این بافت ها گردیده، به نحوی که در برابر کوچکترین حوادث طبیعی و مصنوع بیشترین خسارت را متحمل میشوند. این امر لزوم مطالعاتی در زمینه مدیریت بحران شهری، پهنه بندی و آسیب شناسی کالبدی، اجتماعی واقتصادی ناشی از بحران های شهری را نمایان می کند. گسترش ابزارهای جدید تحلیلی این امکان را در اختیار برنامه ریزان و مدیران قرار داده است که با شناخت عمیق تر نسبت به مهار بحران و ایجاد آمادگی لازم اقدام نمایند. از جمله این ابزارها، مدلهای تلفیق اطلاعات و بانک های اطلاعاتی مکان محورGIS است که امکان ایجاد نتایج ترکیبی را از لایه های منفرد اطلاعاتی فراهم می سازد. در این تحقیق به منظور ارائه راهکارهایی جهت کاهش آسیب پذیری این گونه بافت ها در برابر خطرات زلزله، محله سرتپوله به عنوان یک محله قدیمی و فرسوده در هسته مرکزی شهر سنندج انتخاب گردید و پایگاه اطلاعاتی لازم در محیط نرم افزاری ARC MAP ایجاد شد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
کیومرث حبیبی
استادیار دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان
کومار جوانمردی
کارشناس شهرسازی، دانشگاه کردستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :