واکنش دو رقم سیب زمینی به مصرف روی ، منگنز ، کود حیوانی و تیمارهای مختلف آبیاری
محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 837
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIDEA05_207
تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1390
چکیده مقاله:
در یک بررسی مزرعه ای که به مدت سه سال در ایستگاه تحقیقات فریدن اصفهان انجام شد ، اثر کاربرد کودهای روی ، منگنز ، کود حیوانی در سطوح مختلف آبیاری بر روی دو رقم سیب زمینی تجارتی نویتا و آریندا مورد ارزیابی قرار گرفت .تحقیق در یک خاک آهکی با بافت لومی رسی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با توزیع کرتهای دو بار خرد شده و در سه تکرار انجام شد. ارقامسیب زمینی در کرتهای اصلی ،سه تیمار آبیاری : آبیاری پس از 60،30 و 90 درصد کسر رطوبتی درکرتهای فرعی و چهار تیمار کودی : روی، روی + منگنز، منگنز و کود حیوانی در کرتهای فرعی _ فرعی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که رقم نویتا با میانگین عملکرد 6./ 31 تن در هکتار غده نسبت به رقم آریندا با میانگین عملکرد 66 / 24 تن در هکتار برتری معنی داری داشت. تیمارهای آبیاری اثر معنی داری بر روی عملکرد داشتند و آبیاری پس از 30 درصد کسر رطوبتی با میانگین عملکرد 59 / 33 تن در هکتار بالاترین و تیمار 90 درصد کسر رطوبتی با میانگین عملکرد 60 / 21 تن در هکتار کمترین تولید را داشتند . اثر تیمارهای کودی بر روی عملکرد معنی دار شد. بالاترین میانگین تولید به میزان 33 / 29 تن در هکتار از تیمارکود حیوانی و کمترین عملکرد به مقدار 88 / 26 تن در هکتار از تیمار کاربرد توأم روی و منگنز بدست آمد .بالاترین راندمان مصرف آب به میزان 8./ 7 کیل وگرم در مترمکعب از تیمار 30 % کسر رطوبتی بدست آمد
نویسندگان
خدابخش پناهی کردلاغری
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
احمد مرتضوی بک
عضوعلمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، شهرک امیر حمزه ،ا
رسول پاشنام
کارشناسان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طیبعی اصفهان، شهرک امیر حمزه
محمد صالحی
کارشناسان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طیبعی اصفهان، شهرک امیر حمزه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :