سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: CYBERCRIME01_005
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,198
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیره جرایم رایانه ای بر تجارت الکترونیک
چکیده مقاله:
تجارت الکترونیک شامل تمام فعالیتهای تجاری است که با استفاده از برنامه های کاربردی کامپیوتری انجام میشوند .این فعالیتها میتواند شامل :فروش مستقیم الکترونیکی ، مدیریت ارتباط با مشتری ، مدیریت زنجیره تامین از اینترنت به عنوان ابزاری برای انجام مبادلات تجاری الکترونیک اشاره به معاملات الکترونیکی دارد که از طریق شبکه های ارتباطی انجام می پذیرد. همانگونه که بیان شد در خصوص امنیت در تجارت الکترونیک با توجه به این که عده ای فناوری اطلاعات را در اختیار مطامع خود قرار داده اند جامعه اطلاعاتی با تمام پیشرفت ها و مزیت هایی که دارد ، به شدت در مقابل خطرات و تهدیدات آسیب پذیر است ، زیرا فناوری اطلاعات فرصت هایی تازه و بسیار پیشرفته برای قانون شکنی در اختیار مجرمین می گذارد و علاوه براینکه توان بالقوه ارتکاب گونه های مرسوم جرائم را به شیوه ای غیر مرسوم به وجود می آورد ، ارتکاب اعمال مجرمانه ای را که پیش از این به هیچ وجه امکان پذیر نبوده است . بنابر این جرم رایانه ای به تهدیدی مهم علیه جامعه اطلاعاتی امروز وعلی الخصوص تجارت الکترونیک تبدیل شده است . نفوذ فناوری اطلاعات به تمام ابعاد زندگی و همچنین تعامل و ارتباط میان کامپیوترها با شبکه های رایانه ای بین المللی ، پدیده جرم رایانه ای را متنوع تر و خطرناکتر ساخته و بعد بین المللی به آن بخشیده است. بررسی و تجزیه و تحلیل جنبه های مختلف جرائم رایانه ای مشخص خواهد ساخت که کامپیوترهای مدرن و شبکه های ارتباطی دارای صفات و خصوصیاتی هستند که فرصتی بسیار مناسب برای مجرمین پدید می آورند و مشکلات بسیاری را فراروی بزه دیدگان بالقوه و پلیس قرار می دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CYBERCRIME01_005 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/128773/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اعلم الهدی، سید حسین،1390،تاثیره جرایم رایانه ای بر تجارت الکترونیک،همایش منطقهای چالش های جرایم رایانه ای در عصر امروز،مراغه،https://civilica.com/doc/128773
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، اعلم الهدی، سید حسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1390، اعلم الهدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- مهدی علیپور حافظی، تجارت الکترونیکی در مراکز اطلاع رسانی، سخنرانی، ... [مقاله کنفرانسی]
- دکتر محمود زرگر، مدلهای راهبردی و راهکارهای تجارت د اینترنت، ...
- خاموشی، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، متن ...
- قربانی -حسن .بانک پیشرو، روزنوشت های درباره تکنولوژی وفرهنگ -تجارت ...
- عمیدی، مهدی، » مطالعه تطبیقی جرایم رایانهای از دیدگاه فقه ...
- مژده قزل ایاغ، تجارت الکترونیکی مبتنی بر اینترنت، همایش جهانی ...
- Abu-Musa, Ahmad A (2004), " Auditing E-Business: New Challenges for ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- جرم شناسی رایانه ای در بستر تجارت الکترونیک و ارائه مدل پیشنهادی مقابله با جرایم رایانه ای
- بررسی تاثیرات روانی طراحی داخلی مهدکودک ها بر روند کاهش استرس در کودکان
- تحلیل حقوقی جرم شناختی انتشار حکم محکومیت در قانون مجازات اسلامی مصوب 1392
- بازشناسی عوامل موثر بر افزایش خلاقیت کودکان در طراحی فضای آموزشی
- مقایسه جو عاطفی و سازگاری کودکان دارای مادر شاغل با کودکان دارای مادر خانه دار در مهدهای کودک شهرستان اهواز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوشمندانه اینترنت برای تحقیق
- اینترنت و تحقیق و توسعه
- اینترنت عامل تسریع و گسترش فعالیتهای R&D
- اولین شبکه اطلاع رسانی تخصصی صنایع غذایی و کشاورزان در ایران «ایران فود»
- E-Government
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.