سال انتشار: 1390
محل انتشار: نهمین همایش ملی تونل
کد COI مقاله: ITC09_150
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 843
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تونلهای شهری راهکار مطمئن درتوسعه ی پایدار
چکیده مقاله:
در دنیایی که جمعیت آن روز به روز درحال افزایش است استفاده از فضای زیرزمینی بی تردید یکی از مفید ترین ابزارها برای حفظ و بهبود کیفیت زندگی است زندگی شهری بدون زیرساخت ها پایدار نخواهد بود و در بسیاری موارد حفر یک تونل برای غالب این زیرساخت ها بهترین گزینه به شمار می رود براین اساس در حال حاضر تقاضا برای احداث تونل درمحیطهای شلوغ شهری بسیار زیاد است و این روند در آینده نیز ادامه خواهد یافت اینگونه محیط ها با محدودیت های کاملا چالش برانگیز برای احداث فضاهای زیرزمینی همراه هستند زیرا ماهیت بافت شهری و سازه ها و محیط پیرامون آنها در راستای به حداقل رساندن اختلال در فعالیت های اماکن عمومی و تاسیسات به الزامات عملیاتی ویژه ای نیاز دارند احداث تونلهای شهری در تهران علاوه بر کاهش ترافیک مزایای متعدد اقتصادی اجتماعی و زیست محیطی را در پی خواهد داشت.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/127919/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، مازیار،1390،تونلهای شهری راهکار مطمئن درتوسعه ی پایدار،نهمین همایش ملی تونل،تهران،،،https://civilica.com/doc/127919
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، حسینی، مازیار؛ )
برای بار دوم به بعد: (1390، حسینی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- انواع خرابی های بتن و ترمیم خرابی های بتن
- بازرسی حین بهره برداری در تونل های انتقال آب
- سیستم بازرسی و ارزیابی ایمنی اجراء تونل
- کیفیت مدیریت نگهداری تونلهای راه در ایران
- کنترل سازه زیرساخت های عمرانی با استفاده از ربات مسیریاب هوشمند
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.