سال انتشار: 1389
محل انتشار: دومین همایش ملی شهر سالم
کد COI مقاله: SNCHC02_087
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 158
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی علل و عوارض آلودگی صوتی و راه حل های مقابله با آن در محیط شهری
چکیده مقاله:
آلودگی صوتی از جمله پیامدهای زیان بار صنعتی شدن جوامع است که سلامت روانی و آرامش روحی ساکناان شهرهای بزرگ را به هم زده و به نوعی ریشه بسیاری از تنش های اجتماعی می باشد. آلودگی صوتی امواج ناخواسته ای هستند که تحت شرایط مکانی و زمانی خاص، بر فعالیت موجوات زنده به ویژه انسان تاثیر می گذارند و ممکن است با ایجاد عوارض متعدد جسمی و روحی، آرامش و راحتی انسان را سلب کنند. قرار گرفتن مداوم در معرض سروصدا باعث از دست رفتن شنوایی می شود. از دست رفتن قدرت شنوایی بتدریج صورت می گیرد و اثر این فرایند بی درد، دایمی و برگشت ناپذیر است. خودروها و موتورسیکلت ها مهمترین منبع آلودگی صوتی در کلان شهرها محسوب می گردند. غالبا ت صور می شود که آلودگی صدا اثرات چندانی بر سلامتی ندارد اما از اثرات مهم آلودگی صوتی می توان به افزایش افت شنوایی، اختلالات خواب، کاهش کارایی، تاثیر بر قلب و عروق، اثرات روانی، اثر سینرژیک، ترس و عصبانیت را نام برد و همچنین علاوه بر موارد ذکر شده در کودکان نیز موجب اختلالات شناختی و انگیزش پایین می گردد. پیشگیری از تولید آلودگی و استفاده از مواد و وسایلی که منجر به کاهش آلودگی می شوند، دو تکنیک برای مقابله با آلودگی صوتی گزارش گردیده است. در این مطالعه سعی شده است تا منابع آلودگی صوتی در شهرها، قوانین موجود در رابطه با این آلاینده، عوارض ناشی از آلدگی صوتی و ارائه راه حل های مناسب جهت کاهش آن بررسی گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SNCHC02_087 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1267500/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ساقی، محمدحسین و آبادی، احمداله و فلاحی، مجید و کریمیان، کمال الدین،1389،بررسی علل و عوارض آلودگی صوتی و راه حل های مقابله با آن در محیط شهری،دومین همایش ملی شهر سالم،https://civilica.com/doc/1267500
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، ساقی، محمدحسین؛ احمداله آبادی و مجید فلاحی و کمال الدین کریمیان)
برای بار دوم به بعد: (1389، ساقی؛ آبادی و فلاحی و کریمیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ارزش و اهمیت گیاهان دارویی در درمان بیماری های انسان از منظر قرآن و حدیث
- شناسه کارکرد طبیعت و چگونگی تعامل انسان با آن از منظر قرآن وسنت
- بررسی واژگان قران درباره کوه، دریا، ابر و باران
- ارائه راهکارهایی معنوی از منظر قرآن کریم جهت توسعه پایدار در کشاورزی
- قرآن و تغذیه سالم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.