بررسی اصول طراحی پایدار در خانه های چهار فصل( اقلیم گرم و خشک)
محل انتشار: همایش ملی اصلاح الگوی تولید و مصرف
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,680
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
OTMKERMAN01_069
تاریخ نمایه سازی: 24 آبان 1390
چکیده مقاله:
در زمینه بهینه سازی مصرف سوخت در ساختمانهای مسکونی، طراحی خانه های چهار فصل، بارزترین شکل ابنیه سنتی به گونه همساز با اقلیم است. که در مناطق گرم و خشکبه صورت حیاط مرکزی و کاملا درونگرا ساخته شده است. این ساختمانها دارای فضای زمستان نشین و تابستان نشین استکه بهترین فرم و ترکیبممکن اجزاء یکساختمان برای تعدیل اقلیم بشمار میرود.در این مقاله هدف مطالعه کالبد و کارکرد ساختمانهای چهار فصل در اقلیم گرم و خشکو نقد و بررسی اصول طراحی به کار رفته درآنها است. در این راستا شکل ساختمان ، چگونگی استقرار آن و ویژگی فضاهای کالبدی مورد بررسی قرار گرفته است. ویژگیهای به دستآمده از این پژوهشمیتواند به منظور دستیابی به اصول و ضوابط طراحی همساز با اقلیم، در اقلیم گرم و خشکراهگشا باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عذرا اسماعیل زاده
دانشجوی کارشناسی ارشد مرمتو احیای بناها و بافتهای تاریخی دانشگاه هنر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :