سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICACU01_0521
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 593
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تطبیقی مصالح ساختمانی در معماری پایدار به منظور کاهش اثرات زیست محیطی و جایگزینی بتن خاکستری با بتن سبز(نمونه موردی پروژه تجاری و اداری هدایت مشهد)
چکیده مقاله:
در سال های اخیر با رشد صنعت ساختمان شاهد رشد فزاینده استفاده از بتن هستیم با توجه به اینکه ۸ تا ۱۰ درصد کل انتشار گاز co۲ در جهان از بتن مصرفی در جهان تولید می شود، ضرورت نگاه متمایز به این محصول و جایگزینی آن با مصالح سبز و قابل بازگشت به طبیعت همچون بتن سبز از اهمیت ویژه ای برخوردار می گردد . در این مقاله اثرات مخرب زیست محیطی و تولید گاز co۲ بتن با سیمان خاکستری را که ۹۳ درصد بیشتر از بتن تولید شده با سیمان سبز است، را بررسی و سپس با مقایسه تطبیقی و آنالیز بتن مصرفی جهت ساخت ساختمان نمونه موردی مجتمع تجاری – اداری هدایت مشهد موضوع را از جنبه های آلاینده های گازهای گلخانه ای با نگاه متفاوت و آماری از منظر کمی و اقتصادی مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد . نتایج نهایی، حاکی ازآن است در صورتی که این ساختمان در بتن مصرفی خود سیمان سبز را جایگزین می نمود به چه میزان می توانست از آلودگی هوا با گازهای سمی جلوگیری نماید. اگرچه هزینه تمام شده پروژه از بعد اقتصادی کمی افزایش می یابد ولی با در نظرگرفتن هزینه های پنهان ناشی از آسیب های اقلیمی بر اساس استانداردهای موسسه IPCC این اختلاف هزینه، قابل چشم پوشی و بعضا با در نظرگرفتن کاهش تبعات اجتماعی و درمانی و بهداشتی موضوع مقرون به صرفه نیز خواهد بود .این پژوهش به عنوان یک راهکار مبتنی برنتایج بدست آمده (صرفا در یک ساختمان ، با متراژ محدود ) بیان می نماید با عنایت به اینکه بخش قابل توجهی از سازه های در دست احداث به بخش دولتی و نیمه دولتی یا سازمانها مرتبط هستند در صورت استفاده از سیمان سبز به میزان قابل توجهی می تواند از معضلات ناشی از آلودگی هوا در کلان شهرها بکاهد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICACU01_0521 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1252086/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کلالی، عبدالرضا و خضرینی، محسن و میرشجاعیان حسینی، ایمان،1400،بررسی تطبیقی مصالح ساختمانی در معماری پایدار به منظور کاهش اثرات زیست محیطی و جایگزینی بتن خاکستری با بتن سبز(نمونه موردی پروژه تجاری و اداری هدایت مشهد)،کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب،تبریز،https://civilica.com/doc/1252086
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، کلالی، عبدالرضا؛ محسن خضرینی و ایمان میرشجاعیان حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1400، کلالی؛ خضرینی و میرشجاعیان حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.