بررسی نقش تجددگرایی بر پایگاه اجتماعی، هویت فرهنگی و امنیت اجتماعی شهروندان (مورد مطالعه: شهروندان زن و مرد با دامنه سنی ۲۵ تا ۶۰ سال شهر بانه)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی علوم انسانی،اجتماعی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: HSLCONF06_127
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 334
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری)دانشگاه آزاد سنندج
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی نقش تجددگرایی بر پایگاه اجتماعی، هویت فرهنگی و امنیت اجتماعی شهروندان بود. تحقیق حاضر از لحاظ روش، جزو پژوهش های توصیفی و از لحاظ هدف نیز جزو پژوهش های کاربردی بود که به روش همبستگی انجام گردید. جامعه آماری پژوهش حاضر تمامی شهروندان (زنان و مردان) واقع در گروه سنی ۲۵ تا ۶۰ سال شهر بانه بودند. با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۱۰۰ نفر از این افراد به شیوه نمونه گیری در دسترس و تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات شامل پرسشنامه سنجش تجددگرایی یزدانی (۱۳۹۶)، پرسشنامه امنیت اجتماعی کردپور (۱۳۹۶)، پرسشنامه هویت فرهنگی محقق ساخته و پرسشنامه پایگاه اجتماعی محقق ساخته بود. جهت بررسی فرضیه های پژوهش از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون استفاده گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS ۲۳ استفاده شد.نتایج پژوهش حاضر حاکی از آن بود که بین تجددگرایی و پایگاه اجتماعی شهروندان ارتباط معناداری وجود دارد ۰/۰۰۹= sig؛ .(Rxy = ۰/۴۳ نتایج همچنین نشان داد بین تجددگرایی و هویت فرهنگی شهروندان ارتباط معنادار وجود دارد ۰/۰۰۱= sig ؛ .(Rxy = ۰/۸۱ در نهایت، نتایج نشان داد بین تجددگرایی و امنیت اجتماعی شهروندان ارتباط معنادار وجود دارد sig = ۰/۰۲۵)؛ .(Rxy = ۰/۶۷کلیدواژه ها
پایگاه اجتماعی، هویت فرهنگی، امنیت اجتماعی، تجددگراییمقالات مرتبط جدید
- مدلسازی ساختاری رابطه رهبری سطح پنج و تعالی سازمانی با نقش واسطه ایاخلاق حرفه ای معلمان شهرستان رستم
- مروری روایتی بر تاثیرات شناختی استفاده از صفحه نمایش: مشکلات توجه و حافظه درکودکان و نوجوانان
- مطالعه تطبیقی معنا و مفهوم اهمیت و شیوه های تربیت اخلاقی دانشآموزان (قطع ابتدایی)
- بررسی نقش واسطه ای راهبردهای یادگیری بر رابطه بین حمایت های اجتماعی و کیفیت آموزشی از دیدگاه معلمانمقطع ابتدایی شهرستان ممسنی
- بررسی مروری پیامدهای اجتماعی و عاطفی استفاده از صفحات نمایش: افزایشاضطراب و ترس، کاهش تعاملات اجتماعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.