سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: MEMCONF04_039
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 149
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روش های مختلف افزایش عملکرد آب شیرین کن های خورشیدی
چکیده مقاله:
تهیه آب شرب یکی از مسائل مهم در جامعه کنونی میباشد. با توجه به خشکسالی های اخیر خصوصا در کشور ایران، شیرین سازی آب شور یکی از روش های تامین آب شرب است. استفاده از منابع تجدیدپذیر و پاک بعنوان منبع انرژی دستگاه های آب شیرین کن روش جدیدی می باشد، در این بین انرژی خورشید یکی از منابع پایدار و در دسترس در نقاط مختلف جهان است. استفاده کردن از انرژی خورشیدی برای تولید آب شیرین به روش تقطیر اخیرا مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است، آب شیرین کن های خورشیدی در انواع مختلف از نظر شکل ظاهری و عملکرد ساخته می شوند و جهت شیرین سازی آب شور در مناطق دورافتاده و مراکز پژوهشی استفاده می شوند. افراد زیادی به ارزیابی آب شیرین کن ها پرداخته اند که هرکدام از آنها روی یک نوع خاص تحقیقات متنوعی انجام داده اند از جمله آب شیرین کن ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد: آب شیرین کن یک مرحله ای) حوضچه ای یا کف پله ای (، آب شیرین کن فتیله ای، تقطیرخورشیدی از نوع ریزشی، آب شیرین کن خورشیدی از نوع دودکشی، آب شیرینکن خورشیدی از نوع پیشانی گرم و آب شیرین کن سه اثره ، در این پژوهش یک مرور کلی از پژوهشهای مختلف صورت گرفته جهت افزایش عملکرد آب شیرین کن ها انجام میشود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MEMCONF04_039 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1249721/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عصاری، محمدرضا و پرور، محسن و شاکرمی، سیروس،1399،بررسی روش های مختلف افزایش عملکرد آب شیرین کن های خورشیدی،چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک ، مواد و متالورژی،https://civilica.com/doc/1249721
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، عصاری، محمدرضا؛ محسن پرور و سیروس شاکرمی)
برای بار دوم به بعد: (1399، عصاری؛ پرور و شاکرمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.