سال انتشار: 1399
محل انتشار:
دومین همایش ملی یافته های نوین زیست شناسی
کد COI مقاله: BIOC02_034
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 148
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر چند ترکیب معدنی روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز کرم قوزه پنبه Helicoverpa armigera در شرایط آزمایشگاهی
چکیده مقاله:
کرم قوزه پنبه در زمزه صد آفت بسیار مخرب دنیا قرار دارد. مطالعات زیادی در زمینه های مختلف مرفولوژی، فیزیولوژی و کنترلاین حشره انجام پذیرفته است. دستگاه گوارش حشرات بطور کلی هدف مناسبی برای استفاده مهارکننده های آنزیمی می باشند.در این پژوهش اثر چند ترکیب معدنی شامل کلرید سدیم، کلرید پتاسیم، کلرید منیزیم، نیترات سدیم، نیترات پتاسیم و نیتراتمنیزیوم در دو غلظت ۳ و ۵ میلی مولار روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز معدی کرم قوزه پنبه اندازه گیری شد. لارو حشرات سنپنجم دو روزه، تشریح شده و روده میانی بعد ابتدا هموژنیزه و سپس سانتریفیوژ شدند تا درنهایت مایع آنزیمی آماده گردید.با استفادهاز دستگاه اتوآنالایزر و کیت تشخیصی پارس آزمون فعالیت آنزیم اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که ترکیبات کلره در مقایسه بانیتراته فعالیت آنزیم را کمتر کاهش داده و همچنین ترکیبات حاوی سدیم و منیزیوم اثر مهارکنندگی بالاتری در مقایسه با پتاسیمداشتند. بالاترین و کمترین اثر مهار کنندگی مربوط به نیترات پتاسیم ۵ میلی مولار و کلرید پتاسیم ۳ میلی مولار به ترتیب با ۹۳و ۷ درصد کاهش فعالیت آنزیم در مقایسه با شاهد بوقوع پیوسته بود. امکان استفاده از مهار کننده های معدنی در کاهش فعالیتآنزیم های گوارشی و در نتیجه آن کاهش خسارت آفات کشاورزی از کاربردهای آتی این تحقیقات خواهد بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BIOC02_034 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1235112/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعادتی، محمد و رفیعی، زهرا،1399،بررسی اثر چند ترکیب معدنی روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز کرم قوزه پنبه Helicoverpa armigera در شرایط آزمایشگاهی،دومین همایش ملی یافته های نوین زیست شناسی،زاهدان،https://civilica.com/doc/1235112
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، سعادتی، محمد؛ زهرا رفیعی)
برای بار دوم به بعد: (1399، سعادتی؛ رفیعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ساختار مدیریت توسعه زیست فناوری بر مبنای چشم اندازها، سیاستها و راهبردهای ملی
- بررسی ضریب کاهش یا حاصلخیزی رویشگاه (q ) و ساختار پراکنش قطری در جنگل ناهمسال (مطالعه ی موردی بخش پاتم جنگل خیرود، نوشهر)
- مدیریت مسیرهای چوبکشی به منظور کاهص اثرات زیست محیطی بهره برداری
- نقش موزه های حیات وحش در بالا بردن آگاهی و دانش زیست محیطی بازدید کنندگان در زمینه حفظ ارزش های حیات وحش (مطالعه موردی: موزه دانشگاه شهید چمران اهواز)
- بررسی میزان دانش مردم محلی و سایرگردشگران از ارزش های زیست محیطی دشت لاله های واژگون در منطقه چلگرد در استان چهارمحال و بختیاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.