سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: HGSPD05_028
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 151
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعلیم و تربیت در اسلام
چکیده مقاله:
نوشتار پیش رو با اصل قرار دادن قرآن و احادیث و با استفاده از منابع ، درصدد پرداختن به مسائلی همچون ارزش و اهمیت تعلیم و تربیت در اسلام ، شاخص ها و ویژگی های تربیت دینی، مبانی و اهداف تربیت اسلامی می باشد . تعلیم و تربیت نیاز ضروری بشر است که در طول حیات خود، پیوسته بدان نیازمند است. از اینرو، از دیرباز این امر مورد توجه مربیان بزرگ و مصلحان اجتماعی بوده است. قرآن و تعالیم اسلامی نیز توجه خاص به مسئله تعلیم و تربیت داشته اند. به گونه ای که بزرگترین هدف همه انبیای الهی به ویژه پیامبراسلام(ص)، مسئله ی تعلیم و تربیت بوده است. نتیجه این پژوهش آن است که تعلیم و تربیت در اسلام از ضروریات حیات انسان شمرده می شود همچنان که فلسفه بعثت پیامبران بر مبنای تعلیم و تربیت بوده است.روش تدوین پژوهش حاضر با استفاده از روش کتابخانه ای بوده که با مراجعه به کتب و مقالات و سایت ها به جمع آوری و بررسی این موضوع پرداخته ایم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HGSPD05_028 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1234935/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فاتح شاملو، محدثه و عمران پناه آلانق، لیلا و رضوی مجارنشین، طاهره و جعفری کلیبر، فاطمه،1400،تعلیم و تربیت در اسلام،پنجمین همایش ملی علوم اجتماعی، روانشناسی و علوم تربیتی،جیرفت،https://civilica.com/doc/1234935
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، فاتح شاملو، محدثه؛ لیلا عمران پناه آلانق و طاهره رضوی مجارنشین و فاطمه جعفری کلیبر)
برای بار دوم به بعد: (1400، فاتح شاملو؛ عمران پناه آلانق و رضوی مجارنشین و جعفری کلیبر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Congenital collapse in Shepard s Buried child
- Benefit of poetry to education
- خسارت تنبیهی در فقه امامیه
- STRUCTURAL MODELING OF AN INTEREST-BASED EDUCATINAL SYSTEM IN PRE-SCHOOL
- چالش ها و موانع گسترش دموکراسی در خاورمیانه؛ از منظر نظریه سازه انگاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح مشارکت مستقیم شهروندان در امور قوه مقننه»
- ارزیابی سند پایه الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.