تعیین الگوی بهینه کشت با استفاده از مدل برنامه ریزی آرمانی و با تاکید بر عوامل زیست محیطی مطالعه موردی بخش ارزوئیه استان کرمان

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 746

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCAMJAHROM01_053

تاریخ نمایه سازی: 4 شهریور 1390

چکیده مقاله:

امروزه بخش کشاورزی به عنوان یک بخش مهم اقتصادی نقش عمده ای در اشتغال و تولید ناخالص داخلی دارد این بخش علاوه بر تامین امنیت غذایی مساعدتهای قابل توجهی به سایر بخشها و کل اقتصاد می نماید که اهمیت فعالیت و تولید دراین بخش را چشمگیر می کنددر عین حال فعالیت کشاورزی همانند دیگر فعالیت های اقتصادی با اثرات جانبی زیست محیطی همراه است بسیاری از تحلیل های اقتصادی تنها برروی افزایش رفاه کشاورزی و حداکثرسازی سود آنها بدون توجه به عوامل زیست محیطی متمرکز شده است حال آنکه غفلت از آثار زیست محیطی فعالیت های کشاورزی می تواند پیامدهای سو و معضلات فراوانی برای جوامع بشری بوجود آورد هدف از این تحقیق به کارگیری روشی است تا علاوه بر اهداف اقتصادی اهداف زیست محیطی را نیز مدنظر قرا ردهد لذا دراین مطالعه از یک مدل برنامه ریزی اماری استفاده شده است.

کلیدواژه ها:

برنامه ریزی خطی آرمانی ، الگوی بهینه کشت ، محیط زیست ، بخش ارزوئیه

نویسندگان

مصطفی بنی اسدی

دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی

ایرج صالح

دانشیار و عضو هیئت علمی گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تهران

غلامرضا پیکانی

دانشیار و عضو هیئت علمی گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تهران

مهدی خسروی

دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :