تاثیر شبکه های اجتماعی مجازی بر خانواده و روابط فرازناشویی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنگره ملی انجمن روانشناسی خانواده ایران: خانواده در عصر ما
- کد COI اختصاصی: FPAICONG02_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 538
نویسندگان
کارشناسی ارشد مطالعات فرهنگی دانشگاه کاشان
کارشناسی ارشد مطالعات فرهنگی دانشگاه کاشان
چکیده
زمینه و هدف: روابط فرازناشویی به هر نوع روابط عاطفی و جنسی فراتر از چارچوب رابطه ی متعهدانه بین دو همسر اطلاق می گردد. طبق بررسی های موجود در این زمینه در وضعیت کنونی، این روابط بین خانواده ها در حال افزایش است و با توجه به اینکه خانواده یکی از مهم ترین نهادهای جامعه و شکل دهنده ی شخصیت آدمی است که موجب رشد احساسات و ارزش ها، تکامل، اعتماد به نفس و اجتماعی شدن، قدرت انتخاب و در نهایت تصمیم گیری منطقی افراد می شود، این روابط باعث وارد شدن آسیب جدی و شدیدی به خانواده و سپس به جامعه می گردد. استفاده ی روزافزون از شبکه های اجتماعی مجازی در بین افراد جامعه روابط فرازناشویی نیز گسترش یافته است. هدف این پژوهش، تبیین شبکه های اجتماعی مجازی بر روابط فرازناشویی و خانواده است. روش پژوهش: در این پژوهش تبیین شبکه های اجتماعی مجازی بر روابط فرازناشویی از دیدگاه نظریه پردازی چون، گیدنز تحول ارزش ها در نظریه های اینگهارت و نظریه ی جامعه ی شبکه ای کاستلز به روش و شیوه ی تحلیلی توصیفی، بررسی می گردد که در نهایت به معرفی مفاهیم و موضوعات شبکه های مجازی و تاثیر آن در روابط فرازناشویی بپردازد. یافته ها: یافته های این پژوهش نشان می دهد، با افزایش استفاده از اینترنت و گسترش شبکه های اجتماعی مجازی، روابط فرازناشویی نیز افزایش می یابد. نتیجه گیری: با توجه به یافته های پژوهش، نتایج پژوهش نشان می هد که شبکه های مجازی دسترسی به روابط فرازناشویی برای زوجین را آسان تر نموده و زمینه را برای خیانت زوجین راحت تر و آسان تر نموده است.کلیدواژه ها
شبکه های اجتماعی مجازی، اینترت، خیانت، روابط فرازناشوییمقالات مرتبط جدید
- آموزش روان درمانی انگیزشی بر همدلی عاطفی در زوجین
- تاثیر آموزش رویکرد فرایندی بر انگیزه پیشرفت تحصیلی درس فارسی
- تاثیر آموزش رویکر د فرایندی بر انگیزه پیشرفت تحصیلی درس فارسی
- تاثیر قصه گویی بر آموزش مفاهیم محیط زیست به کودکان پیش دبستانی شهرستان قاین
- اثربخشی آموزش ذهن آگاهی بر جرات ورزی دانش آموزان دختر متوسطه دوم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.