ارائه الگوی ارتباطات بین سازمانی پلیس راهور در ایمنی ترافیک

سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 163

فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_QJMST-14-45_007

تاریخ نمایه سازی: 10 خرداد 1400

چکیده مقاله:

امروزه ترافیک به معنی عبور و مرور وسایل نقلیه و عابرین پیاده، به بحران و معضلی تبدیل شده است که همه ابعاد جامعه را تحت تاثیر خود قرار داده است. میزان تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در دنیا و بطور اخص در ایران حاکی از آن است که مدیریت ایمنی ترافیک مبحث و معضلی ملی است و عزمی ملی را می طلبد. هدف تحقیق پیش رو، بررسی دقیق میزان تاثیرگذاری نهاد های مختلف حکومتی، در ایمنی ترافیک است؛ بگونه ای که سهم هر نهاد در هرم تصمیم گیری مشخص شود، تا با ارتباط بین سازمانی دقیق ، ایمنی ترافیک در سطح کلان تضمین شود. بنابرابن سازمان های تاثیرگذار در ایمنی ترافیک شناسایی و علاوه بر تبیین الگوی ارتباط بین سازمانی اعضای شورای هماهنگی ترافیک ، از طریق پرسشنامه ای که در اختیار ۱۲ تن از مسئولین عالی رتبه راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار گرفت میزان و نحوه تاثیرگذاری ۲۰ نهادی  که در ایمنی ترافیک تاثیرگذارند(علاوه بر اعضای فعلی شورا) مشخص، و با استفاده از روش دلفی به تعیین امتیاز و الگوی کمی نقش هر نهاد پرداخته شده است. در ادامه با تفکیک تاثیر گذاری هر نهاد در زمان های مختلف(نسبت به وقوع حادثه)رتبه و میزان تاثیرگذاری هر نهاد در زمان مربوطه مشخص و نمودار مربوطه ترسیم شده است. نتیجه نشان داد که از نظر بسیاری از کارشناسان عالی رتبه راهنمایی و رانندگی، بحث پیش گیری در حفظ ایمنی بسیار مهم و تمامی مسئولیت های ایمنی ترافیک صرفا متوجه پلیس راهنمایی و رانندگی نیست.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

ابوالحسن ملکی

پژوهشگر پلیس راهور ناجا

تیمور حسینی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم انتظامی امین-رییس دانشکده علوم و فنون راهور

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • · عبد الرحمانی رضا،حبیب زاده اصحاب(۱۳۹۵)، نقشارتباطاتبینسازمانینیرویانتظامیدرارتقاءامنیتعمومی)موردمطالعه: شهربندرعباس(مرادی یاشار و ...
  • احمدی فینی علیرضا(۱۳۸۶)، ارائه سامانه فرماندهی حادثه برای مدیریت شبکه ...
  • · سوری حمید، عینی الهه، موحدی نژاد عباسعلی، محفوظ پور ...
  • Burns, Lawton R. and Douglas R. Wholey. (۱۹۹۳). “Adoption and ...
  • Calloway, Michael, Joseph P. Morrisey and Robert I. Paulson. (۱۹۹۳). ...
  • Dill, A.E.P. and D. A. Rochefort.(۱۹۸۹). Coordination, Continuity, and Centralized ...
  • Doerfel Marya L. & Lai,Chih-Hui & Chewning, Lisa V. (۲۰۰۵) ...
  • Doerfel, Marya L. (۲۰۰۸)"Interorganizational Communication." The International Encyclopedia of Communication. ...
  • نمایش کامل مراجع