سال انتشار: 1390
محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
کد COI مقاله: CEE05_025
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,278
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی راهکارهای کاهش اثرات زیست محیطی نیروگاههای حرارتی (مطالعه موردی: نیروگاههای سیکل ترکیبی)
چکیده مقاله:
استفاده از منابع انرژی از قبیل سوختهای فسیلی علارغم تسهیلات فراوانی که برای جوامع بشری به ارمغان آورده است، با معضلاتی از قبیل تغییر شرایط اقلیم، اثرات گلخانهای،گرمایش جهانی، بارش بارانهای اسیدی و ایجاد مواد سرطانزا همراه شده است .بخشهای عمده مصرف کننده سوختهای فسیلی عبارتند از صنایع یا کارخانجات، صنایع گرمایشی خانگی و تجاری، وسایل نقلیه موتوری و نیروگاهها هستند که در این میان نیروگاهها بیشترین سهم مصرف سوختهای فسیلی را به خوداختصاص دادهاند. بررسیهای حاکی از آن است که وابستگی نیروگاهها به سوخت فسیلی تا سال ۲۰۵۰ میلادی یعنی بیش از ۴۰ سال دیگر ادامه خواهد داشت. نیروگاه های حرارتی از پرکاربردترین و مهمترین نیروگاه های متدوال در جهان و ایران هستند. این نیروگاه ها مبدل هایی هستند که انرژی نهفته در سوخت های جامد، مایع ،گازی ویا سوخت های هسته ای را به انرزی برق تبدیل می کنند. نیروگاه های حرارتی، طیف وسیعی از نیروگاه ها را در بر می گیرند که از آن جمله می توان به نیروگاه های بخاری، گازی، چرخه ترکیبی، دیزلی و هسته ای اشاره نمود. عمده اثرات زیست محیطی نیروگاهها آلودگی هوا، آب و خاک میباشد. علت اصلی آلودگی هوا را می توان در ناخالصی یا احتراق ناقص سوخت جستجو نمود که طی آن بر اثر عدم سوخت رسانی کامل یا نسبت نامناسب هوا و سوخت، پس از احتراق، آلایندههای مختلف به جو راه می یابند. آلودگی آب ناشی از تولید فاضلابهای نمکی، حرارتی، سمی، فاضلابهای آلوده به روغن، فاضلابهای بهداشتی و هرز آبها و آلودگی خاک نیز مربوط به مواد زاید و زبالههایی است که در محوطه نیروگاهها ایجاد میشود.در این مقاله ضمن بررسی انواع آلودگی های نیروگاههای حرارتی به بررسی انواع آلاینده های نیروگاههای سیکل ترکیبی، منابع تولید و روشهای کنترل آنها خواهیم پرداخت.
کلیدواژه ها:
نيروگاه، حرارتي، سيكل تركيبي، اثرات زيست محيطي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/121862/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:روان بخش، مکرم،1390،بررسی راهکارهای کاهش اثرات زیست محیطی نیروگاههای حرارتی (مطالعه موردی: نیروگاههای سیکل ترکیبی)،پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/121862
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، روان بخش، مکرم؛ )
برای بار دوم به بعد: (1390، روان بخش؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- حل معادله فنر دافینگ نرمال شده با استفاده از تئوری اغتشاش
- تشریح پارامترها و نحوه بدست آوردن داده های ورودی در نرم افزار اجزا محدود آباکوس برای مدلسازی انواع سازه های بتن مسلح
- تولید گلخانهای زعفران و امکان برداشت بیش از یکبار در سال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.