سال انتشار: 1391
محل انتشار: پژوهش های زبانی، دوره: 3، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_JOLR-3-2_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 39
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ساختهای سببی ساخت¬واژی زبان فارسی
چکیده مقاله:
از آنجائیکه مطالعات چند دهه اخیر درخصوص معنای محمول با نگاشت مستقیم ساخت رویدادی در نحو و معنا قادر به توجیه پدیدههای زبانشناختی بسیاری گردیده است، در مقاله حاضر نیز به پیروی از دیدگاههای تجزیه محمولی به بررسی ساختهای سببی ساختواژی میپردازیم و با بهرهگیری از آزمون قید تکرار «دوباره» نشان خواهیم داد که برخلاف برخی مطالعات پیشین که شکلگیری اینگونه محمولها را به حوزه واژگان محدود ساختهاند و قائل به ساخت نحوی سادهای برای محمولهای سببیساختواژی شدهاند؛ اینگونه ساختها همگی در حوزه زایای نحو شکل گرفتهاند و حاوی ساخت رویدادی پیچیدهای میباشند. بر اساس واقعیت مرتبط با قید «دوباره» میتوان نتیجه گرفت که سببی ساختواژی ساده قابل تجزیه به دو رویداد علت و نتیجه است. آزمون مبتنی بر این قید نشان می دهد که شکل گیری تمام سببی های ساختواژی با تکواژ آشکار « ان» در نحو صورت می پذیرد. علاوه بر آن عدم رفتار یکپارچه این ساختها در خصوص قیدهای حالت به اندازه ساختی برمیگردد که هسته سبب به عنوان متمم خود برگزیده است که خود منجر به تمایز میان ساختهای سببی عاملی و غیرعاملی میگردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JOLR-3-2_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1216018/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:درزی، علی و کرمپور، فاطمه،1391،بررسی ساختهای سببی ساخت¬واژی زبان فارسی،https://civilica.com/doc/1216018
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، درزی، علی؛ فاطمه کرمپور)
برای بار دوم به بعد: (1391، درزی؛ کرمپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.