کاربرد کیتوزان در حذف فلزات سنگین از آب و فاضلاب
محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,038
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCCE06_0609
تاریخ نمایه سازی: 28 مرداد 1390
چکیده مقاله:
کیتوزان مشتق دی استیله کیتین است که بعنوان یک پلیمر کاتیونی قابل تجزیه بیولوژیکی مطرح می باشد این بیوپلیمر سه دهه است کهدر تصفیه آب و فاضلاب کاربرد داشته ودارای توانایی منحصر بفردی در انعقاد و لخته سازی ذراتمعلق و کلوئیدی جذب روغن و گریس محلول و همچنین فلزات سنگین چیلیت شده می باشد کیتوزان می تواند به عنوان جایگزینی مناسب برا ینمکهای آلودمینیوم و پلی الکترولیت های سنتیک در تصفیه آب و فاضلاب مورد توجه قرار گیرد. کارایی کیتوزان در انعقاد و لخته سازی ذرات معلق وکلوئیدی و همچنین جذب یونهای محلول با انحلال آن در محلول اسید وحالات مختلف دی استیلاسیون بهبود می یابد. استفاده از کیتوزان در تصفیه آب و فاضلاب دارای مزایایی از قبیل کاهش اثرات سو بهداشتی باقیمانده آلومینیوم و پلیمرهای مصنوعی تولید لجن قابل تجزیه بیولوژیکی کاهش حجم لجن دفعی جداسازی یونهای فلزی محلول و فلزات سنگین کم به مواد شیمیاییتنظیم کننده PH و قلیائیت کاهش یونهای محلول موجود در آب و فاضلاب استفاده مجدد از زایدات دریایی و ... می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیامک بوداقپور
عضو هیئت علمی دانشکده عمراندانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
حمید باقری
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران محیط زیست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :