سال انتشار: 1390
محل انتشار: سومین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی
کد COI مقاله: MOBADDEL03_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,526
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مبدلهای حرارتی لوله گرمایی حلقوی(LHP)؛ ساختار، کاربردها و تحلیل فرآیند آنها
چکیده مقاله:
با افزایش روز افزون هزینه های تأمین انرژی شامل ایجاد و یا خریداری آن با توجه به حذف یارانه های مربوطه و تعیین ارزش واقعی نهاده های انرژی، استفاده بهینه از آن، جلوگیری از هدررفت آن از طرق مختلف از جمله تعویض سیستمهای قدیمی با تکنولوژیهای جدیدتر، برطرف نمودن عیوب تجهیزات، افزایش راندمان تجهیزات با ایجاد تغییرات ساختاری و یا استفاده از تکنولوژیهای نوین در آنها، اهمیت فوق العاده ای یافته است. امروزه مبدلهای گرمایی، نقش انکارناپذیری در بازیافت انواع حاملهای انرژی(خاصه از نوع حرارتی) ایفا نموده فلذا افزایش راندمان اینگونه تجهیزات، مخصوصا با استفاده از انواع لوله های گرمایی با توجه به راندمان بسیار بالای حرارتی، بسیار مورد توجه قرار گرفته و استفاده از آنها در صنایع گوناگون، بسته به نوع انتخابی، دیرزمانی است که آغاز گردیده است. در این مقاله، انواع لوله های گرمایی ابتدا از نوع ساده معرفی گردیده و در نهایت به نوع حلقوی که خاص این مقاله است ختم می گردد. اهمیت استفاده از نوع حلقوی در این است که از آنها می توان در فواصل طولانی، بدون توجه به موقعیت قرارگیری و با انواع بارهای حرارتی با راندمان حرارتی بسیار بالا(بالاتر از 95%) استفاده نموده و کنترل دمایی بسیار دقیقی را از آنها انتظار داشت. در ادامه، به تاریخچه، کاربردها و نوع ساختار درونی آنها به صورت جزء به جزء پرداخته شده و به عنوان نمونه یکی از کاربردهای عملی آنها با دستیابی به الگوریتم طراحی و انجام محاسبات مربوطه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. سپس فرآیند درونی آنها شرح داده شده و فرق آنها با نوع مشابه خود از نوع CPL به دقت ارائه گردیده است و یک جمع بندی کلی از مباحث مطروحه ارائه گردیده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MOBADDEL03_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/120094/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غفاری، محمد حسین و طاهری، محبوبه و بهشاد شفیعی، محمد،1390،مبدلهای حرارتی لوله گرمایی حلقوی(LHP)؛ ساختار، کاربردها و تحلیل فرآیند آنها،سومین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی،تهران،https://civilica.com/doc/120094
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، غفاری، محمد حسین؛ محبوبه طاهری و محمد بهشاد شفیعی)
برای بار دوم به بعد: (1390، غفاری؛ طاهری و بهشاد شفیعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبیه سازی عددی عملکرد حرارتی لوله گرمایی
- شبیه سازی CFD جریان ارام در لوله های گرمایی و تحلیل مشخصه های حرارتی آن
- ارزیابی عملکرد دستگاه لوله حرارتی تخت و تاثیر نسبت پرشدن تبخیرکننده برعملکرد آن
- استفاده از فناوری لوله گرمایی کامی برای بهینهسازی مصرف انرژی
- ساخت و آزمایش آبگرمکن خورشیدی لوله گرمایی با سیال عامل محلول آب و اتانول و بررسی مشخصه های آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تجزیه و تحلیل امنیت پردازش ابری چالش ها و راه حل ها
- بررسی تاثیر گردابه ها و ضرایب ایرودینامیکی بر نسبت سرعت نوک توربین ساونیوس
- یادگیری عمیق برای دستگاه ها و خدمات مصرفی فرا تر از مرز های یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتر
- کاربردهای هوش مصنوعی در تعاملات ایمن انسان و ربات
- حفاظت از حریم خصوصی با استفاده از سیستم های شناسایی بیومتریک مبتنی بر محاسبات امن چند بخشی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.