سال انتشار: 1390
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی معماری و سازه
کد COI مقاله: NCSA02_065
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4,812
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی سازه های متحرک و باز و بسته شونده با نمونه موردی آمفی تئاتر کارلوس موسیلی
چکیده مقاله:
افزایش جمعیت جهان همراه با پیشرفت روز به روز تکنولوژی و مطرح شدن محدودیت امکانات طبیعی، سیر ساختمان سازی را به این سمت پیش می برد که با استفاده از شیوه های نوین طراحی، قابلیت استفاده بهینه از فضا به حداکثر ممکن برسد . این تفکر معماران و طراحان سازه را به این سمت هدایت می کند که از ایده ها و فرم و اشکالی استفاده کنند که حداقل اتلاف فضایی و مصالح را داشته باشند و حداکثر کارایی و امکانات را ارائه دهند و یکی از این ایده ها استفاده از معماری متحرک ویا ساخت بنا با سقف متحرک و باز و بسته شونده است تا بتواند شرایط مطلوبی برای بنا در فصول مختلف و درشرایط متغیر فراهم سازد .در این مقاله سعی شده است که در مورد روند استفاده از سازه های متحرک که از زمان های دور به دلیل انعطاف پذیری بالای آنها استفاده می شده است توضیح مختصری داده شود و سپس دیدگاه های محققان در این زمینه ارائه می شود و ساختارهای سازه های پیشنهادی آنها را مطرح می کنیم. و در نهایت به توضیح یک نمونه موردی در این زمینه با نام آمفی تئاتر کارلوس موسیلی می پردازیم. آمفی تئاتر کارلوس موسیلی در سال 1987 توسط گروه معماریFT طراحی شده است. مهندسان سازه آن ام _ جی مک لارن و بورو هاپولد بودند. ایده اصلی در برپایی این بنا بر این اساس بود که پوشش آن به گونه ای طراحی شود که نصب و بازکردن مجدد آن ظرف مدت چند ساعت امکان پذیر باشد. این پروژه یک پیشرفت جدید با ساختار کششی مکانیکی است که کل مجموعه با پنج نیمه تریلر و دو کامیون به محل آورده می شوند که این تریلرها بعدا نقش مهمی در نگهداری سازه دارند . به شرط وجود یک زمین محکم و وجود دسترسی به وسایل نقلیه ، بر افراشتن کل مجموعه در 6 ساعت می تواند انجام شود. بعد از جمع کردن پوشش با مساحت 288 متر مربع (276 متر مربع از آن زیر پوشش سقف) این سازه می تواند در روز بعد و در یک محل دیگر برپا شود .و در نهایت به این نتیجه می رسیم که ارائه ایده های بدیع از سمت معماران و طراحان سازه همراه با پیشرفت تکنولوژی در این عرصه این امکان را به ما می دهد که بتوان از فضاهای ساختمانی استفاده مطلوب تری داشته و به انعطاف پذیری فضا بیافزاییم
کلیدواژه ها:
سازه هاي متحرك ، سازه هاي باز و بسته شونده ، آمفي تئاتر كارلوس موسيلي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/119315/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشکسار، مهشاد و روشن ضمیر، علی،1390،بررسی سازه های متحرک و باز و بسته شونده با نمونه موردی آمفی تئاتر کارلوس موسیلی،دومین کنفرانس بین المللی معماری و سازه،تهران،،،https://civilica.com/doc/119315
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، مشکسار، مهشاد؛ علی روشن ضمیر)
برای بار دوم به بعد: (1390، مشکسار؛ روشن ضمیر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- طراحی پارتیشن متحرک با استفاده از الگوهای هندسی، بر پایه مطالعه و تحلیل انواع جداکننده های متحرک(1395)
- مطالعه جدا کننده های متحرک و آنالیز ساختاری آنها(1395)
- استفاده از سازه های منعطف در فضاهای عمومی مجتمع های مسکونی، رهیافتی برای ارتقا رضایتمندی(1395)
- سازه متحرک و نقش آن در ساختمان سازی(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 4 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- سازه های باز شونده و جمع شونده، متحرک
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- تحول نوین در معماری با استفاده از عناصر تغییر شکل پذیر
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.