خصوصیات آنزی مهای پکتینولیتیک میکروبی و اثر آن بر کیفیت چای سیاه

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: RCFBIO01_057
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1268
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده مهسا دادپور

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و م

نرجس ملک جانی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و م

مرتضی خمیری

استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گر

چکیده

آنزیم های پکتینولیتیک هیدرولیز کننده سوبستراهای پکتینی می باشند. آنها 25 % از کل آنزیم ها را در سطح جهان تشکیل می دهند و یکی از فراوان ترین آنزیم ها در گیاهان، حیوانات و میکروارگانیس م ها می باشند . به دلیل اهمیت بالای آنزیم های پکتینولیتیک، تولید آنها در سطح تجاری صورت می گیرد و می توان گفت که تقریبا بیشنر پکتینا زهای تجاری تهیه شده از منابع قارچی به دست می آیند و میزان آنزیم تجاری بدست آمده از منابع گیاهی، حیوانی، مخمرها و باکتری ها بسیار کم می باشد. این آنزیم ها بسته به نوع سوبسترا و نحوه عملشان به گروه های پروتوپکتیناز، استراز، لیاز و دی پلیمراز تقسیم می شوند. آنزیم های پکتینولیتیک میکروبی دارای پتانسیل عظیمی برای استفاده توسط بشر می باشد شامل صنایع ن ساجی، تولید کاغذ و خمیر کاغذ، صمغ زدایی محصولات فیبری، استخراج و شفاف سازی آبمیوه ها، تخمیر چای و قهوه و ... می باشد

کلیدواژه ها

آنزیم پکتیناز، منابع میکروبی، چای سیاه، تخمیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.