بررسی امکان استفاده از جو مال تنشده به عنوان افزودنی کمکی در عصار هگیری از مالت

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: RCFBIO01_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1021
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محبوبه کشیری

عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه غیرانتفاعی خزر محمودآب

یحیی مقصودلو

عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طب

نرجس اقاجانی

دانش آموحته کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

امیر دارایی گرمه خانی

دانشجو دکتری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

چکیده

در اکثر کشورها افزودن یهای کمکی با هدف کاهش هزینه های تولید بدون تاثیر نامطلوب بر کیفیت محصول نهایی مورد استفاده قرار می گیرد. در این پژوهش ویژگی های فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و اثر فرایند مالت سازی بررسی گردید وامکان افزودن جو مالت نشده طی فرایند عصاره گیری از مالت در نسبت های اختلاط20 ، 40و50% ارزیابی شد تجزیه و تحلیل داد هها با استفاده از نرم افزارSAS و مقایسه میانگین داده ها با استفاده از آزمون دانکن در سطح 5 درصد انجام شد. طی فرایند مالت سازی قدرت دیاستاتیک، بازدهی استخراج عصاره آب سرد افزایش یافت اما مقدار ازت کل، وزن هزار دانه،خاکستر و چربی با کاهش بود. قدرت دیاستاتیک، بازدهی استخراج عصاره آب گرم، شدت رنگ با افزایش نسبت اختلاط جو صحرا مالت نشده کاهش یافت. بررسی مقایسه ورت حاصل از نمونه شاهد و نسبت های اختلاط نشان داد که بازدهی استخراج عصاره آب گرم ورت حاصل از نسبت اختلاط 20 درصد جو صحرا در مقایسه با نمونه شاهد کاهش معن یداری وجود نداشت

کلیدواژه ها

مالت، جو، افزودنی کمکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.