سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: GEOB03_030
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 281
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امكان سنجی اقلیمی توسعه كشت محصول كلزا در منطقه بیله سوار
چکیده مقاله:
در تحقيق حاضرتلاش برآن است كه ميزان سازگاري و امكان توسعه كشت كلزا در منطقه بيله سوار موردبررسي قرارگيرد. لذا در راستاي دستيابي بر اهداف مورد نظر در حد امكان از داده هاي ايستگاه هواشناسيبيله سوار و بيله سوار، نقشه هاي توپوگرافي و زمين شناسي كه در محيط GIS تهيه واطلاعات حاصله از ارگانهاي مربوط ، مطالب اينترنتي و همچنين نمودارهاي لازم توسط نرم افزار Excel ترسيم شده و موردتجزيه و تحليل قرارگرفته است. ازاينرو مهم ترين اهداف اين پژوهش بررسي پارامترهاي اقليمي منطقه درارتباط با نيازهاي آب وهوايي محصول كلزا در مراحل رشد و رويش و در نهايت ارائه تقويم زراعي مناسبمي باشد. طبق محاسبات به عمل آمده و براساس روشهاي رايج طبقه بندي اقليمي (دمارتن، آمبروترميك،كوپن وسليانينوف) نوع اقليم منطقه نيمه خشك تا نيمه مرطوب بوده و بيشترين ميزان بارندگي فصلبطورميانگين درفصل بهار 90 ميلي متر وكمترين آن درفصل تابستان 35 ميلي مترمي باشد.در دوره رويشمحصول ميزان درجه حرارت مطلوب براي رشد و نمو كلزا 30-25 درجه سانتي گراداست. اين گياه مي تواند براي مدت كوتاه دماي 40 درجه سانتي گراد درفصل تابستان رانيزتحمل كند.ميزان رطوبت نسبي هواي منطقه در تمام مراحل رشد و رويش با نياز رطوبتي محصول (كلزا) سازگاريداشته و ازاين لحاظ محدوديتي وجود ندارد. لكن در تمامي مراحل رويش محصول ميزان بارش منطقهپاسخگوي ميزان مورد نياز محصول نبوده و لازم است كه با استفاده از منابع آب منطقه از طريق آبياري هاكمبود آب مورد نياز محصول درمراحل رويش تامين گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GEOB03_030 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1181100/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معبودی بیله سوار، رفعت،1399،امكان سنجی اقلیمی توسعه كشت محصول كلزا در منطقه بیله سوار،سومین کنفرانس بینالمللی توسعه علوم جغرافیا و گردشگری و توسعه پایدار ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1181100
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، معبودی بیله سوار، رفعت؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، معبودی بیله سوار؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- توسعه تبلیغات و بازاریابی در تجارت الکترونیک به منظور افزایش عملکرد در صنعت بانکداری
- مدیریت در مشاغل دور کاری
- استراتژی های معاملاتی کمی مبتنی بر سقوط قیمت سهام: چشم انداز مالی رفتاری
- The Role of Economic Diplomacy in Leaving the Tourist Crisis
- شناسایی و بررسی نیازها و چالش ها در صنعت هتل داری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی بازار گردشگری روسیه (ظرفیت ها، موانع و راهکارها)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۷ . بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)
- الزامات تحقق گام دوم انقلاب (۳ . گردشگری (با محوریت گردشگری خانوادگی))
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.