معرفی کروناویروس SARS-CoV-2 و بررسی منشا احتمالی آن
سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 697
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_GEB-9-1_008
تاریخ نمایه سازی: 23 فروردین 1400
چکیده مقاله:
ظهور بیماری خطرناک و کشنده کووید-19در اواخر سال 2019 در شهر ووهان چین و انتشار سریع آن، سبب تاثیر گسترده و جهانی بر روی سلامت، امنیت روانی، اقتصاد، فرهنگ و سیاست کشورهای مختلف گردیده است که باعث جلب توجه جامعه پزشکی و علوم مرتبط با آن در جهت شناسایی و درمان این بیماری شده است. مطالعات مختلف انجام گرفته بر روی این بیماری از شناسایی یک کروناویروس جدید بعنوان عامل آن حکایت دارد. باتوجه به ایجاد بیماری شدید تنفسی و شباهت این ویروس به SARS-CoV اسم آن را SARS-CoV-2 نامیدند. با اینکه مطالعات زیادی در جهت شناسایی منشا این ویروس صورت گرفته و براساس نتایج بدست آمده اکثر محققان فرضیه انتخاب طبیعی جهش رخ داده در ویروس Bat-RaTG13 خفاش را مطرح کردهاند اما برخی از محققان نیز براساس شواهد بدست آمده معتقد به ساخت آزمایشگاهی این ویروس هستند. با این حال هر دو گروه از محققان اعتقاد دارند تا پیدا شدن مستندات قوی در ارتباط با منشا و چگونگی ایجاد ویروس هیچکدام از فرضیه ها را نمیتوان رد کرد. در این مقاله مروری، در کنار بحث بر روی منشا ایجاد ویروس SARS-CoV-2 به معرفی این ویروس، نحوه عملکرد، بیماریزایی و راهکارهای جلوگیری از ایجاد بیماری و درمان آن اشاره خواهد شد.
کلیدواژه ها:
ACE2 receptor ، COVID-19 ، Genetic engineering ، Natural selection ، Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 ، انتخاب طبیعی ، دستکاری ژنتیکی ، کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ ، کووید-19 ، گیرنده ACE2
نویسندگان
امین سهندی خلیفه کندی
Faculty of Agriculture and Natural Resources, Imam Khomeini International University, Qazvin, IRAN
جعفر رازقی
Department of Plant Science, Faculty of Natural Sciences, University of Tabriz, Tabriz, IRAN
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :