سال انتشار: 1388
کد COI مقاله: ICREDG01_117
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,559
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از منابع تولید پراکنده در برنامه ریزی توسعه شبکه فوق توزیع
چکیده مقاله:
پیدایشمنابع تولیدی کوچکموسوم به تولید پراکنده Distributed (Generation-DGدر سیستم های توزیع که می توان آن را نتیجه پیشرفت تکنولوژی و تجدید ساختار در صنعت برق دانست، گزینه های جدیدی را درطراحی و توسعه این سیستم ها فراهم نموده است. در این مقاله تأثیر حضور منابع تولید پراکنده به عنوان گزینه ای دیگر جهت تأمین توان مورد نیاز سیستم روی برنامه ریزی توسعه شبکه فوق توزیع مدل سازی و بررسی شده است. در تابع هدف مسئله هزینه های ثابت و متغیر طرح و همچنین محدودیت های مرتبط با شبکه و بهره برداری از پستها و منابع تولید پراکنده منظور شده است. از مدل و روشپیشنهادی می توان در تعیین ظرفیت بهینه پستها، مکان و ظرفیت منابع تولید پراکنده و نیز ترکیب بهینه خطوط فوق توزیع جهتاحدث استفاده نمود. تابع هدف پیشنهادی و قیود مرتبط با آن، یکمسئله بهینه سازی را تشکیل می دهد که توسط ترکیب الگوریتم ژنتیک و برنامه ریزی خطیLinear Programming-LP حل شده است. در انتها کارایی روشپیشنهادی با اعمال بر روی یکشبکه نمونه نشان داده شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICREDG01_117 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/116891/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقری، امیر و بیگلی، مرتضی و حسینی، سیدهادی و پارسامقدم، محسن،1388،استفاده از منابع تولید پراکنده در برنامه ریزی توسعه شبکه فوق توزیع،اولین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران،بیرجند،https://civilica.com/doc/116891
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، باقری، امیر؛ مرتضی بیگلی و سیدهادی حسینی و محسن پارسامقدم)
برای بار دوم به بعد: (1388، باقری؛ بیگلی و حسینی و پارسامقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه فنی و اقتصادی دو سیستم آب شیرین کن RO و MED در سیستم های تولید همزمان آب و برق
- ارزیابی سرمایهگذاری در بخشتولیدات پراکنده و انرژیهای تجدیدپذیر
- ارایه مدل خطی و تحلیل سیگنال کوچک توربین باد PMSG مجهز به مبدل بوست، اتصال یافته به شبکه
- بررسی عوامل موثر در بهبود شرایط عملکرد برج های خنک کننده با استفاده از انواع پکینگها
- طراحی ترمودینامیکی برج های خنک کننده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنترل یک سیستم پمپاژ آب بادی-خورشیدی مبتنی بر ژنراتور القایی دو سو تغذیه
- محاسبه انرژی آزاد جذب سطحی اسید آمینه سرین بروی نانولوله کربنی توسط روش نمونه برداری چتری: کاربرد نانوفناوری زیستی تجدیدپذیر
- بهینه سازی اقتصادی مبادله کن های گرمای صفحه ای واشردار با استفاده از تئوری ساختاری
- افزایش برداشت انرژی نورانی و افزایش آشکارسازی نوری در فیلم های نازک برآرایی CuO-AgO
- تحلیل اگزرژی- اقتصادی یک سیستم تولید چندگانه بر پایه زیست توده و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم تبرید فلزات
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.