سال انتشار: 1399
محل انتشار: فصلنامه امنیت ملی، دوره: 10، شماره: 36
کد COI مقاله: JR_NSJ-10-36_013
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 128
فایل این مقاله در 32 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 32 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکارهای ارتقاء احساس عدالت قضایی در جهت افزایش امنیت عمومی
چکیده مقاله:
این تحقیق با هدف استخراج و ارائه راهکارهای ارتقاء احساس عدالت قضایی در جهت افزایش امنیت عمومی با بهرهگیری از روش تحقیق آمیخته انجام شده است، در تحقیق حاضر در بخش کیفی از روش خبرگی برای رسیدن به اشباع نظری و در بخش کمی نیز از روش نمونهگیری غیر تصادفی از نوع هدفمند استفاده شده است. به همین منظور تعداد 36 نفر بهعنوان نمونه انتخاب شده است. نتایج تحقیق نشان داد که ارتقاء احساس عدالت قضایی، مستلزم استنباط ذهنی و عملی یکپارچه از قانون خوب توأم با دادرسی کارآمد، کیفی و استقلال و بیطرفی قضایی است. مطالبات و موضوعات ارتقاء احساس عدالت قضایی همراستا با مطالبات و موضوعات امنیت عمومی بوده و همچنین ارکان و ابعاد همافزایی احساس عدالت قضایی و امنیت عمومی تابعی از تأمین نظم و انتظام ملی است و در ادامه 12 برنامه پیشنهادی ارتقاء احساس عدالت قضایی در جهت افزایش امنیت عمومی در قالب چهار محور کارآمدی، کیفیت، استقلال و بیطرفی و عوامل غیرمستقیم (فردی- اجتماعی) ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_NSJ-10-36_013 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1168350/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرحسینی، وحید و عزیزی، ابراهیم و صادقی مقدم، محمدحسن و ذوالقدر، محمدباقر،1399،راهکارهای ارتقاء احساس عدالت قضایی در جهت افزایش امنیت عمومی،https://civilica.com/doc/1168350
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، میرحسینی، وحید؛ ابراهیم عزیزی و محمدحسن صادقی مقدم و محمدباقر ذوالقدر)
برای بار دوم به بعد: (1399، میرحسینی؛ عزیزی و صادقی مقدم و ذوالقدر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.