سال انتشار: 1399
محل انتشار: فصلنامه گردشگری شهری، دوره: 7، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_JUT-7-3_007
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 23
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنجش و ارزیابی توانهای گردشگری شهرستان بیرجند
چکیده مقاله:
صنعت گردشگری امروزه از اهمیت فوقالعادهای برخوردار شده است و به دلیل مزایایی که دارد توجه دولتها و مسئولان ملی و محلی را به خود جلب کرده است. این تحقیق باهدف، سنجش و ارزیابی توانهای گردشگری شهرستان بیرجند میباشد که با تکیهبر روش توصیفی - تحلیلی و با استفاده از تکنیکهای رینارد - پری یرا -وایکور - کوپراس و کپلند به دنبال دستیابی به این مهم میباشد. نتایج بهدستآمده حاکی از آن است که شاخص «تعداد آثار و بناهای تاریخی» در هر دو تکنیک رینارد و وایکور بهترین وضعیت را دارا میباشد. در بررسی گزینههای موردبررسی نیز مشخص گردید که بیرجند، خوسف و محمد شهر جایگاههای اول تا سوم را ازنظر توان گردشگری شهرستان بیرجند در برگرفتهاند. درمجموع میتوان نتیجه گرفت در سطح شهرستان، شهر بیرجند، خوسف و محمد شهر به ترتیب دارای وضعیتهای ورا توسعه، میان توسعه و فرو توسعه میباشند. در پی نتایج بهدستآمده، پیشنهادهایی مشتمل بر افزایش کیفیت زیرساختها از جمله امکانات اقامت، حملونقل و...، توسعه امکانات بهداشتی، استراحتگاهی، تفریحی، ورزشی و ... در منطقه، تشویق مردم منطقه به مشارکت در جهت توسعه زیرساختها، تجهیزات و تسهیلات گردشگری، استفاده از مشارکت بخش خصوصی در احداث تأسیسات گردشگری منطقه ارائه میگردد.
کلیدواژه ها:
گردشگری, توسعه پایدار, رینارد, پریرا, وایکور, کوپراس, کپلند, بیرجند
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1166722/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبداللهی، علی اصغر و قاسمی، مسلم و مرادی، مهدی،1399،سنجش و ارزیابی توانهای گردشگری شهرستان بیرجند،،،،،https://civilica.com/doc/1166722
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، عبداللهی، علی اصغر؛ مسلم قاسمی و مهدی مرادی)
برای بار دوم به بعد: (1399، عبداللهی؛ قاسمی و مرادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.