مبانی طراحی افزایش ارتفاع سدها
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بهسازی و مقاوم سازی ایران
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,529
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
INRC01_056
تاریخ نمایه سازی: 2 تیر 1385
چکیده مقاله:
با نگرشی بر تاریخچه بهره برداری و نگهداری سدها احداث شده و در دست مطالعه و اجرا در طول قرن بیست و یکم در ایران و جهان ملاحظه می شود که سدهای فوق با توجه به طول عمر محدود آنها بعد از مدتی امکان بهره برداری از آنها به دلایل مختلف عملی نخواهد بود. لذا کارشناسان و صنعتگران آب و محققین بر این عقیده هستند که جهت حفظ سرمایه گذاری فنی و اقتصادی انجام شده لازم است در رابطه با امکان افزایش ارتفاع سدها بررسی و تحقیق شود. بر اساس آن در حال حاضر چندین طرح به صورت کوچک و بزرگ در ابعاد مختلف مطالعه و حتی بعد از اتمام طراحی اجرا شده است. مقاله حاضر در این راستا بررسی و تحقیق شده که در آن مبانی طراحی سد از نظر:
- اطلاعات پایه ای، منابع آب، هیدرولیک ، سازه ، ژئوتکنیک، تکنولوژی مصالح و اجرا، مرمت و بازسازی، زیست محیطی
بررسی شده است و در نهایت کارهای انجام شده در کشور اسپانیا و به صورت موردی در سدهای Lacirea , El vado , … مطالعه گردیده است و همانطور که در کشور ایران از سدهای رزینه رود به صورت خاکی و سد دز به صورت بتنی قوسی مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته و نتایج آ ن به صورت فرآیندی ارائه گردیده است که در خاتمه راه کارهای مربوط به مطالعات ارائه می گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
منوچهر حمیدیان
دکترای سازه های هیدرولیکی - عضو هیئت علمی دانشگاه صنعت آب و برق
احسان احمدی
دانشجوی کارشناسی عمران سد و شبکه - دانشگاه صنعت آب و برق
مصطفی زمانیان
کارشناس ارشد خاک و پی - دانشگاه صنعتی شریف
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :