سال انتشار: 1397
محل انتشار: فصلنامه مدل سازی در مهندسی، دوره: 16، شماره: 55
کد COI مقاله: JR_JME-16-55_017
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 29
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنجش بهینهسازی عرشه پل های بتنی پیشتنیده بر پایه آیین نامه های اشتو استاندارد و آشتو LRFD با بهرهجویی از الگوریتم فاخته
چکیده مقاله:
بالا بودن هزینه و زمان اجرای پروژه ضرورت بکارگیری بهینه سازی را در صنعت پل سازی ضرورت می بخشد؛ افزون بر بهره جویی از آیین نامه در هنگام طراحی، بهینه سازی سبب کاهش چشمگیر مواد مصرفی شامل فولاد، آرماتور و بتن و همچنین صرفه جویی در زمان انجام پروژه میشود. در این مقاله به بررسی عاملهای موثر در بهینه سازی پرداخته است. نخست، با تعریف اندازههای هندسی مقطع، مقاومت بتن، محل و شمار کابلهای پیشتنیدگی به عنوان متغیر و بهره جویی از الگوریتم بهینه سازی فاخته، بهترین اندازهها برای متغیرها انتخاب و بهترین مقطع با رعایت دستورهای آیین نامهای برپایه دو آیین نامه آشتو 2015-LRFD و استاندارد 2002 با هم سنجیده شدهاند. از نتایج پژوهش میتوان به عدم رابطه مستقیم کمینگی وزن و طرح اقتصادی بدلیل تاثیر سه عامل بتن، فولاد و کابلهای پیش تنیده و همچنین تاثِیر بهرهجویی از بتن با مقاومت بالا در دهانههای بلند اشاره کرد. در آخر برای مقایسه تاثیر طول دهانه، بهینهسازی بالا برای دهانههای 30 تا 70 متر و با بهرهجویی از آییننامههای ذکر شده ا نجام و نتایج با هم سنجش شده است.
کلیدواژه ها:
بهینه سازی, عرشه پل بتنی, لگوریتم فاخته, آیین نامه آشتو LRFD, آشتواستاندارد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1166337/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حضرتی مقیم، زهرا و خیرالدین، علی و نادرپور، حسین و رحمانی، حسین،1397،سنجش بهینهسازی عرشه پل های بتنی پیشتنیده بر پایه آیین نامه های اشتو استاندارد و آشتو LRFD با بهرهجویی از الگوریتم فاخته،،،،،https://civilica.com/doc/1166337
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حضرتی مقیم، زهرا؛ علی خیرالدین و حسین نادرپور و حسین رحمانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، حضرتی مقیم؛ خیرالدین و نادرپور و رحمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.