کنترل یکپارچه ژنراتور القایی، محدودکننده جریان خطا و ذخیرهساز انرژی در مزارع بادی
محل انتشار: فصلنامه مدل سازی در مهندسی، دوره: 16، شماره: 55
سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 419
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JME-16-55_008
تاریخ نمایه سازی: 21 اسفند 1399
چکیده مقاله:
یکی از مشکلات مهم سیستمهای قدرت که دارای مزارع بادی با ژنراتورهای القایی دوسوتغذیه هستند قابلیت ایستادگی در مقابل خطای این ژنراتورها و نوسانات توان خروجی آنهاست. در مواقعی که این ژنراتورها توان قابل توجهی از سیستم قدرت را تأمین میکنند خروج آنها در هنگام خطا، باعث ناپایداری شبکه میشود. طبق نیازهای جدید بر اساس کدهای شبکه، در مواقع خطا که ولتاژ در پایانه ژنراتور افت میکند، بایستی به منظور حفظ پایداری سیستم، مزارع بادی در شبکه باقی بمانند. به منظور رفع این مشکل، از ابررسانای محدود کننده جریان خطا به منظور محدود کردن جریان خطا و همچنین ابررسانای ذخیرهساز انرژی مغناطیسی به منظور جذب و یا تزریق توان در مواقع مورد نیاز برای کم کردن نوسانات توان استفاده میشود. در این مقاله، روشی جهت کنترل هماهنگ ژنراتور القایی دوسوتغذیه، ابررسانای ذخیرهساز انرژی مغناطیسی و ابررسانای محدود کننده جریان خطا با استفاده از الگوریتم بهینهسازی HBB-BC ارائه شده است. اهداف این بهینهسازی شامل حداقلسازی ظرفیت هسته مورد نیاز ذخیرهساز، کاهش انرژی محدود کننده جریان خطا و بهبود ولتاژ شین ژنراتور و کاهش نوسانات توان و سرعت زاویهای ژنراتور میباشد. نتایج شبیهسازیهای صورت گرفته بر روی شبکه مورد آزمایش، قابلیت این کنترلکننده بهینه را در رسیدن به اهداف فوق نشان میدهد.
کلیدواژه ها:
ژنراتورالقایی دوسوتغذیه ، قابلیت ایستادگی در مقابل خطا ، پایداری ، ابررسانای محدود کننده جریان خطا ، ابررسانای ذخیرهساز انرژی مغناطیسی
نویسندگان
مسعود اسماعیلی
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران غرب، گروه مهندسی برق، تهران، ایران
مصطفی صدیقی زاده
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
حسام یارمحمدی
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :