سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: IAUNCARPET01_034
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,228
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ویژگی های تصویر پردازی نوین در قالی های موسوم به درخت سخنگو (واق واق)
چکیده مقاله:
درخت سخنگو یکی از نقوشی است که برروی مجموعه ای از قالی های دوره قاجار دیده می شود.ویژگی خاص این نقوش،سر جانوران و گاه انسانهایی است که در امتداد شاخه های یک درخت ترسیم شده اند.بدون شک ضاهر شدن این نقش بر روی فرش در دوره قاجار،دلایل متعدد اجتماعی و فرهنگی داشته است.که البته هدف از این نوشتار بررسی این موارد نخواهد بود.در این مقاله تنها،شیوه های بیان تصویری نوین_خصوصا سبک فرا واقع گرایی بر مبنای نضریات فروید_در تصویر سازی این درخت بررسی شده است.مقایسه این دو تصویر پردازی،معلوم می کند که در دوره قاجار،طرح درخت سخنگو بر روی فرش،نشان از تفکر فرا واقع گرایانه هنرمند ایرانی دارد.بدین معنا که بر خلاف سنت های طراحی فرش در دوره های قبل،طراح دست به ابداع نوعی از نقشه فرش می زند که در آن نگاه نوینی به ابعاد مختلف زندگی شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IAUNCARPET01_034 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/116567/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تختی، مهلا،1390،بررسی ویژگی های تصویر پردازی نوین در قالی های موسوم به درخت سخنگو (واق واق)،همایش ملی هنر، فرهنگ، تاریخ و تولید فرش دستباف ایران و جهان،نجف آباد،https://civilica.com/doc/116567
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، تختی، مهلا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1390، تختی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- _ آل احمد _ مصطفی (1377) -سورآلیسم انگاره زیبایی شناسی ...
- _ رید، هربرت ادوارد (1384)- دریابندری، نجف - انتشارات و ...
- Pope, Arthur Upham -1967 - A survey of Persian art, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقوش اسلیمی، تذهیب قرآن و کاشی کاری مسجدجامع یزد
- بررسی تطبیقی باغ های ایرانی و فرش ایرانی تحلیل ساختار هندسی، نمادگرایی، معنایی)
- ایوان در معماری ایران
- بررسی و تحلیل نقوش بروج دوازده گانه بر روی سفال های دوران اسلامی ایران
- مطالعهای بر نقوش نجومی در فلز کاری دوره سلجوقی و فرش دوره قاجار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی لباس بانوان با تاثیر از هنر ساسانیان
- مطالعه و تحلیل تیشرت های فرهنگی دهه ۸۰ با رویکرد نشانه شناسی
- مطالعه و امکان سنجی ظرفیت های بصری تایپوگرافی (انگلیسی و فارسی) در طراحی لباس شب بانوان
- عناصر نمایشی کرم هفتواد
- بررسی تطبیقی عشق و مرگ در منظومه ی «اصلی و کرم » آذربایجان و نمایشنامه ی «رومئو و ژولیت » ویلیام شکسپیر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.