ارائه استراتژیهای ضروری جهت راهاندازی پارکینگ هوشمند دوربینمحور
محل انتشار: فصلنامه اقتصاد و مدیریت شهری، دوره: 8، شماره: 30
سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 450
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IUEAM-8-30_001
تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1399
چکیده مقاله:
یکی از موضوعات مهم و قابلتوجه وضعیت حملونقل شهری، مسئله پارکینگ خودروهای سیار در فضای شهر میباشد. ضرورت توجه به این امر باعث شده که در دهههای اخیر، راهکارهای متعددی برای ساماندهی و مدیریت وضعیت پارک خوردوها در فضاهای درون شهری ارائه گردد که در این میان، توجه به تکنولوژیهای روز و نقش و جایگاه آنها در مدیریت این فضاها روز به روز در حال افزایش میباشد. در این ارتباط شاید یکی از بهروزترین پارکینگهای هوشمند در سطح دنیا، پارکینگهای دوربینمحور میباشد که ظرفیت قابلتوجهی را هم از نظر مدیریت حملونقل شهری و هم از نظر درآمدزایی، برای مدیریت شهری فراهم نموده است. این تحقیق با هدف بررسی نقش و اهمیت پارکینگهای هوشمند دوربینمحور در فضاهای شهری و استخراج زمینهها و راهبردهای لازم برای استفاده مدیریت شهری در بهرهبرداری بهتر از این نوع پارکینگها، انجام شده است. از این رو با ۱۵ نفر از خبرگان دانشگاهی و اجرایی در حوزههای مربوط به مدیریت و حملونقل شهری مصاحبه انجام شد و سپس با استفاده از روش تحلیل مضمون، شش کد محوری به عنوان زمینههای اصلی راهاندازی این نوع پارکینگها شناسایی گردید. در گام بعدی با استفاده از روش تحلیل SWOT به تحلیل نقاط قوت و ضعف و فرصتها و تهدیدات مربوط به استفاده از دوربینهای هوشمند در مکانیابی جای پارک در سطح شهر پرداخته شده و مهمترین راهبردهای لازم جهت استفاده مدیران شهری از پارکینگهای دوربینمحور استخراج گردیده است. در نهایت با استفاده از ماتریس برنامهریزی کمی QSPM، راهبردهای کلیدی انتخابی، اولویتبندی شدند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سید جلالالدین فرجی
Department of Public and Urban Management, Faculty of Management and Accounting, Allameh Tabataba'i University, Tehran, Iran
محمد علیخانی
Justice University, Tehran, Iran
مرجان جعفری نوذر
Faculty of Management and Accountant, Allameh Tabataba'i University, Tehran, Iran
سید محسن طباطبایی مزدآبادی
Allameh Tabatabai University, Tehran, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :