سال انتشار: 1399
محل انتشار: مجله مهندسی ساخت و تولید، دوره: 7، شماره: 10
کد COI مقاله: JR_IRANJME-7-10_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 8
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز نانوفریتهای CuNiF و CoMnF به روش سل-ژل احتراقی و بررسی خواص کاتالیستی آنها بر رفتار تجزیه حرارتی نانو ذرات آمونیوم پرکلرات
چکیده مقاله:
فریتهای نرم، مواد مغناطیسی با ساختار اسپینل هستند که دارا بودن خواص بارزی چون مقاومت الکتریکی بسیار بالا، تلفات هیسترزیس ناچیز و تراوایی بالا، این مواد را جهت استفاده در کاتالیستها بسیار مناسب ساخته است. در این پژوهش، نانو ذرات فریت سهتایی CuNiF و CoMnF با روش سل ژل احتراقی تهیه شد. از طرف دیگر، نانو ذرات آمونیوم پرکلرات (AP) با اضافه کردن آمونیوم پرکلرات حل شده در پلی بوتادیان با انتهای هیدروکسی (HTPB)، همگن سازی و تقطیر حلال به دست میآید. سپس نانو ذرات سنتز شده با روشهای طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FT-IR)، آنالیز پراش اشعهی ایکس (XRD)، میکروسکوپ الکترونی روبشی (FE-SEM) و میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) شناسایی گردیدند. اندازه ذرات متوسط نانو ذرات فریت CuNiF، CoMnF و نانو ذرات آمونیوم پرکلرات به ترتیب 15/22، 12/34 و 2/68 نانومتر از رابطه شرر محاسبه شد. اثر کاتالیستی نانو ذرات فریت سنتز شده بر تجزیه گرمایی نانو-AP با روشهای آنالیز گرمایی TGA و DTG بررسی شد. همچنین انرژی فعالسازی با استفاده از آنالیز DSC با سه سرعت گرمادهی مختلف با روش کسینجر محاسبه گردید.
کلیدواژه ها:
نانوذرات AP, نانوفریت, کاتالیست, تجزیه گرمایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1158209/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خدادادی پور، زهرا و صدقی، آرمان و محبی زیناب، جواد و آزادفلاح، مرضیه و باغشاهی، سعید و هدایتی، سمانه،1399،سنتز نانوفریتهای CuNiF و CoMnF به روش سل-ژل احتراقی و بررسی خواص کاتالیستی آنها بر رفتار تجزیه حرارتی نانو ذرات آمونیوم پرکلرات،،،،،https://civilica.com/doc/1158209
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، خدادادی پور، زهرا؛ آرمان صدقی و جواد محبی زیناب و مرضیه آزادفلاح و سعید باغشاهی و سمانه هدایتی)
برای بار دوم به بعد: (1399، خدادادی پور؛ صدقی و محبی زیناب و آزادفلاح و باغشاهی و هدایتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.