سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: JR_NUMS-8-4_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 11
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه روشهای کنگو رد آگار و کدورت لوله در تشکیل بیوفیلم در جدایههای کلبسیلا پنومونیه از موارد عفونت های ادراری بیمارستان ثامن الائمه بجنورد
چکیده مقاله:
مقدمه
بیوفیلم را میتوان یک اجتماع باکتریایی نامید که اغلب بر روی سطوح زنده یا غیر زنده تشکیل میشوند و در محیط طبیعی، صنعتی و بیمارستانها شایع میباشند. کلبسیلا پنومونیه به عنوان یک عامل پاتوژن، پتانسیل بالقوهای در ایجاد بیوفیلم دارد. پی بردن تشکیل بیوفیلم در باکتری های تشکیل دهندهی بیوفیلم دارای اهمیت می باشد. هدف از انجام این پژوهش بررسی تشکیل بیوفیلم در جدایههای کلبسیلا پنومونیه از موارد عفونتهای ادراری بیمارستان ثامن الائمه بجنورد به دو روش فنوتیپی کنگورد آگار و کدورت لوله میباشد.
مواد و روشها
در مطالعهی حاضر 30 نمونه از کشتهای مثبت دارای جدایه کلبسیلا از بیماران مبتلا به عفونت مجاری ادراری مراجعه کننده به بیمارستان ثامن الائمه شهرستان بجنورد مورد بررسی قرار گرفت. جهت تایید جدایهها تستهای بیوشیمیایی از قبیل رنگآمیزی گرم، اوره، سیمون سیترات و TSIانجام گرفت. جدایهها جهت تشکیل بیوفیلم به روش کنگو رد آگار و کدورت لوله مورد بررسی قرار گرفتند.
یافتهها
در این پژوهش در بررسی تولید بیوفیلم به روش کنگوردآگار 50 درصد جدایهها دارای بیوفیلم قوی و 66/16 درصد دارای بیوفیلم متوسط بودند. همچنین در بررسی به روش کدورت لوله 33/33 درصد جدایهها دارای بیوفیلم قوی و 40 درصد دارای بیوفیلم متوسط بودند.
نتیجهگیری
در دو روش مورد مطالعه جدایههای مورد مطالعه قادر به تولید بیوفیلم بودند. با توجه به تولید بیوفیلم در باکتریها و اهمیت آن در بیماریزایی و ایجاد افزایش مقاومت باکتری در برابر آنتیبیوتیکهای متداول بررسی تولید بیوفیلم بسیار مهم میباشد.
کلیدواژه ها:
Klebsiella pneumoniae, Urinary tract infection, Biofilm Formation, Congo Red Agar, tubular turbidity, کلبسیلا پنومونیه, عفونت ادراری, تشکیل بیوفیلم, کنگوردآگار, کدورت لوله
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1157513/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جمشیدیان مجاور، مجید و فرزین، حمیدرضا و امیری، محدثه،1399،مقایسه روشهای کنگو رد آگار و کدورت لوله در تشکیل بیوفیلم در جدایههای کلبسیلا پنومونیه از موارد عفونت های ادراری بیمارستان ثامن الائمه بجنورد،،،،،https://civilica.com/doc/1157513
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، جمشیدیان مجاور، مجید؛ حمیدرضا فرزین و محدثه امیری)
برای بار دوم به بعد: (1399، جمشیدیان مجاور؛ فرزین و امیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.