کارایی سنجی شبکههای مبتنی بر فمتوسل با استفاده از فنآوری فراپهن باند
سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 288
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JIAE-17-1_012
تاریخ نمایه سازی: 3 اسفند 1399
چکیده مقاله:
شبکههای فمتوسل یکی از راهکارهای جدید در زمینه مخابرات سلولی میباشند که به منظور افزایش ظرفیت و کیفیت سرویس بهوجود آمدهاند. پیدایش این شبکهها در مخابرات سلولی علیرغم تمام مزایایی که داشته، چالشهای خاص خود را نیز بههمراه داشته، که یکی از مهمترین آنها بحث تداخل است. در این مقاله با استفاده از فنآوری فراپهن باند به عنوان راهکاری موثر در راستای کاهش پدیده تداخل سعی در بهبود کارایی کاربران در این شبکهها داریم. فنآوری فراپهن باند از پالسهای ضربهسان استفاده میکند. استفاده از این پالسها انرژی سیگنال را روی پهنای باند بسیار گستردهایی توزیع کرده و سطح چگالی طیف توان بسیار پایینی را نتیجه میدهد. لذا سیستمهای مبتنی بر فنآوری مذکور روی سیستمهای باند باریکی که در محدوده فرکانسی بسیار گستردهی این فنآوری قرار دارند کمترین تداخل را ایجاد میکند. همچنین سیستمهای باند باریک مجاور، تداخل بسیار ناچیزی روی سیستمهای فراپهن باند ایجاد میکند. در نتیجه به نظر میرسد با بهکارگیری این نوع ارسال در شبکههای فمتوسل، کاربران فمتوسل و ماکروسل میتوانند بدون ایجاد تداخل قابل ملاحظهایی بر روی یکدیگر به فعالیت بپردازند. در این مقاله بهمنظور سنجش کارایی استفاده از این تکنیک، به محاسبه احتمال خاموشی کاربر ماکروسل که از ایستگاه پایهی فمتوسلهای مجاورش سیگنال تداخل دریافت میکند و همچنین احتمال خاموشی کاربر فمتوسل که در مجاورت کاربران ماکروسل قرار دارد و از آنها سیگنال تداخل دریافت میکند میپردازیم.
کلیدواژه ها:
Femtocell two-tier networks ، Interference reduction ، Outage probability ، Ultra-Wideband technology. ، شبکههای دو لایهای فمتوسل ، کاهش تداخل ، احتمال خاموشی ، فنآوری فراپهن باند
نویسندگان
نعیمه محمد علیزاده بافقی
Electrical EngineeringDepartment,Yazd University
زلفا زینل پور یزدی
Electrical EngineeringDepartment,Yazd University
جمشید ابوئی
Electrical EngineeringDepartment,Yazd University
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :