سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: JR_JIAE-17-1_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله فرا تفکیک پذیری تصویر با انتخاب حوزه ی تنکِ مبتنی بر پایه ی گروه به شکل وفقی
چکیده مقاله:
همواری محلی و خودشباهتی غیرمحلی، دو تا از مهمترین پیش فرضها برای حل مساله فرا تفکیک پذیری تصویر میباشند. با وجود اینکه نمایش تنک بهخوبی برای توصیف همواری محلی در تصویرهای طبیعی استفاده میشود، نادیده گرفتن همبستگی بین ضرایب نمایش تنک بلوکهای مشابهِ هم میتواند منجر به ضرایب تنک غیر دقیق گردد. در این مقاله مدلی برای نمایش تنک بلوکها پیشنهاد میکنیم که از تلفیق همواری محلی و خودشباهتی غیرمحلی در یک چارچوب یکپارچه بهدست میآید. این مدل، انتخاب حوزهی تنک مبتنی بر پایهی گروه به شکل وفقی نامیده میشود. بلوکهای غیرمحلی با ساختار مشابه به صورت ماتریس، به عنوان واحد پایه نمایش تنک، به نام گروه، استخراج میشوند. برای نمایش تنک این گروهها، آنها را به بردارهای ستونی تبدیل کرده و هر ستون، بهترین واژهنامهای را که از اعمال تبدیل PCA برای گروههای دادههای آموزشی بهدست آمدهاند، انتخاب میکند. فرآیند نمایش تنک هر ستون در حوزهی گروه به یافتن بردارهای تنکی منجر میشود که با انتخاب واژهنامههای متعامد میتوانند به سادگی تخمین زده شوند. برای بهبود بیشتر کارایی نمایش تنک مبتنی بر گروه، از عبارت تنظیم غیرمحلی نیز استفاده میشود. نتایج آزمایشها بر روی تصویرهای آزمایشی استاندارد، برتری روش پیشنهادی را نسبت به برخی از مهمترین روشهای متعارف با معیارهای PSNR و SSIM نشان میدهد.
کلیدواژه ها:
super resolution, sparse representation, non-local self-similarity, فراتفکیک پذیری تصویر, نمایش تنک, خود شباهتی غیرمحلی, آموزش واژه نامه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1157369/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میکاییلی، الهامه و آقاگل زاده، علی و آذغانی، معصومه،1398،فرا تفکیک پذیری تصویر با انتخاب حوزه ی تنکِ مبتنی بر پایه ی گروه به شکل وفقی،،،،،https://civilica.com/doc/1157369
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، میکاییلی، الهامه؛ علی آقاگل زاده و معصومه آذغانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، میکاییلی؛ آقاگل زاده و آذغانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.