سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: JR_JIAE-17-2_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 14
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل جدید دوسطحه و چندهدفه برای تسویه بازار در حضور تولیدکنندگان استراتژیک با استفاده از الگوی محدودیت اپسیلون توسعهیافته
چکیده مقاله:
در این مقاله یک روش جدید برای پیشنهاددهی بهینه واحدهای استراتژیک در بازار انرژی روزبعد و فرایند تسویه بازار ارائه شدهاست. این روش، برنامهریزی چندهدفه واحدهای استراتژیک را بیان میدارد که به دنبال بیشنیهکردن سود خود در کنار رقبا و کمینهکردن آلایندگی میباشند برای دستیابی به این هدف یک مدل بهینهسازی دوسطحه ریاضی با محدودیتهای تعادلی ارائه شدهاست. سطح اول بیشینهسازی سود واحدهای استراتژیک و سطح دوم بیشینهسازی سطح رفاهاجتماعی را دربر میگیرد، مدل دوسطحه با استفاده از تئوری دوگانگی و شرایط بهینگی کروش-کاهن-تاکر (KKT) به یک مدل برنامهریزی خطی مختلط عددصحیح تبدیل شدهاست. هدف دیگر این است که مساله دوسطحه حاضر، بهصورت دوهدفه با استفاده از روش محدودیت اپسیلون توسعهیافته در جهت بیشینهسازی سود مدل خطیشده و کاهش آلایندگی واحدهای استراتژیک نیز حل گردد. نهایتا با استفاده از روش تصمیمگیری فازی بهترین پاسخ انتخاب گردیدهاست. جهت مدلکردن ساختار شبکه از روش فاکتور توزیع انتقال توان (PTDF) بهره برده شدهاست.
کلیدواژه ها:
Bi-level model, multi-objective model, augmented epsilon constraint method, strategic bidding., مدل دوسطحه, مدل چندهدفه, روش محدودیت اپسیلون توسعهیافته, پیشنهاددهی استراتژیک.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1157365/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شفیع خانی، مرتضی و حسامی، محسن و همایی، امید،1399،مدل جدید دوسطحه و چندهدفه برای تسویه بازار در حضور تولیدکنندگان استراتژیک با استفاده از الگوی محدودیت اپسیلون توسعهیافته،،،،،https://civilica.com/doc/1157365
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، شفیع خانی، مرتضی؛ محسن حسامی و امید همایی)
برای بار دوم به بعد: (1399، شفیع خانی؛ حسامی و همایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.