سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_409
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 13
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژیکی ، ضد میکروبی و حرارتی فیلم زیست تخریب پذیر زئین ذرت حاوی اسانس نعناع کوهی( Mentha longifolia var. Asiatica) و نانو ذره اکسید مس(CuO)
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین نگرانیهای جهان امروز، حجم قابل توجهی از تجمع زباله های مربوط به پلیمرهای سنتزی مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی میباشند. فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر بهترین جایگزین برای پلاستیکهای حاصل از مشتقات نفتی هستند. به همین منظور در این پژوهش، فیلمهای زیست تخریب پذیر زئین ذرت حاوی اسانس نعناع کوهی به روش تبخیر حلال در سه سطح غلظتی%0 ، %1/5 و %3 و نانوذره اکسید مس در غلظتهای %0 ، %2/5 و % 5 وزنی/ وزنی تولید و آنالیزهای FESEM، FTIR، TGA و ضد میکروبی بررسی گردید. نتایج حاصل از فعالیت ضد میکروبی نشان داد که افزودن اسانس نعناع کوهی و نانو ذره اکسید مس به فیلم منجر به ایجاد خواص ممانعتی علیه باکتریهای S. aureus و E.coli شده است. تجزیه و تحلیل مورفولوژی سطح نشان داد که افزودن نانوذره اکسید مس باعث کاهش ترکها و منافذ سطحی و منجر به پیوستکی بیشتر شبکه پروتئین شده است. آزمون FTIR، ایجاد برهمکنشهای جدید، بین نانو ذره اکسید مس و اسانس نعناع کوهی با پلیمر زئین را نشان داد. هم چنین تاثیر افزودن اسانس روغنی نعناع کوهی و نانوذره اکسید مس در سه سطح بر پایداری حرارتی فیلم زئین ذرت توسط آزمون TGA مورد بررسی قرار گرفت. به طورکلی، از نتایج این تحقیق میتوان دریافت که فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از پلیمر زئین حاوی اسانس نعناع کوهی و نانوذره اکسید مس میتواند به عنوان بسته بندی فعال ضد میکروبی استفاده شود.
کلیدواژه ها:
بسته بندی فعال، میکروسکوپ الکترونی روبشی، پروتئین زئین، باکتری اشریشیا کلای
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156706/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیردل مرندی، مهدیه و پیرسا شیروانه ده، سجاد و امیری، صابر،1399،بررسی ویژگی های مورفولوژیکی ، ضد میکروبی و حرارتی فیلم زیست تخریب پذیر زئین ذرت حاوی اسانس نعناع کوهی( Mentha longifolia var. Asiatica) و نانو ذره اکسید مس(CuO)،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تربت جام،،،https://civilica.com/doc/1156706
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، شیردل مرندی، مهدیه؛ سجاد پیرسا شیروانه ده و صابر امیری)
برای بار دوم به بعد: (1399، شیردل مرندی؛ پیرسا شیروانه ده و امیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.