سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_336
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 31
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نوشیدنی های غیر لبنی پروبیوتیک: معرفی و بررسی اجمالی
چکیده مقاله:
اثرات مثبت مواد غذایی غنی شده با باکتری های پروبیوتیک بر سلامت انسان در تحقیقات بسیاری اثبات شده است. محصولات غذایی پروبیوتیک تجاری بیشتر به شکل فراورده های لبنی و حیوانی بوده اند. با این حال، با افزایش آگاهی مصرف کننده گیاه خوار و ملاحظات بهداشتی از منظر کلسترول در محصولات لبنی در کشورهای پیشرفته، تقاضا برای محصولات پروبیوتیک گیاهی رو به افزایش است. به همین دلایل مواد غذایی با منشا، گیاهی مانند غلات، حبوبات، میوه ها و سبزیجات ممکن است بسترهای بالقوه ای جهت تلقیح باکتریهای پروبیوتیک باشند. هدف از این بررسی برجسته کردن تحقیقات انجام شده در مورد نوشیدنی های پروبیوتیک است بر پایه منابع غیر لبنی می باشد. این نوشیدنی های پروبیوتیک غیر لبنی می توانند به عنوان یک گزینه مناسب و سلامت بخش جهت جایگزینی محصولات لبنی پروبیوتیک و همچنین جهت مصرف توسط مصرف کنندگان دارای عدم تحمل مورد استفاده قرار گیرند.
کلیدواژه ها:
منابع گیاهی، سلامت، عدم تحمل لاکتوز، کلسترول
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156634/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جوکی، محمد و خزایی، نعیمه و فلاح، الهه و شاکری، کوثر و پورموسوی، هدیه و کاشانی بصیر، کیمیا،1399،نوشیدنی های غیر لبنی پروبیوتیک: معرفی و بررسی اجمالی،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تربت جام،،،https://civilica.com/doc/1156634
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، جوکی، محمد؛ نعیمه خزایی و الهه فلاح و کوثر شاکری و هدیه پورموسوی و کیمیا کاشانی بصیر)
برای بار دوم به بعد: (1399، جوکی؛ خزایی و فلاح و شاکری و پورموسوی و کاشانی بصیر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی در فرمولاسیون مواد غذایی
- مقایسه پلی ساکاریدهای تولید شده از منابع مختلف و کاربرد آنها
- تاثیر اگزوپلی ساکارید میکروبی بر رئولوژی مواد غذایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.