سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_219
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 13
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل موثر بر بهبود عملکرد هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون محصولات غذایی
چکیده مقاله:
بکارگیری هیدروکلوئیدها به عنوان ترکیبات پایدار کننده، امولسیفایر، قوام دهنده، جایگزین چربی و .. بسیار مورد توجه قرار گرفته است. جهت دستیابی به حداکثر عمکرد هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون محصولات غذایی، می بایست شرایط فرآوری را مد نظر قرار داد. عوامل گوناگونی در میزان انحلال پذیری آنها نظیر اندازه ذرات هیدروکلوئید و زمان ولازم حل شدن آنها و حضور کاتیونها تاثیر گذار است و یا در بین عوامل موثر در تشکیل ژل توسط هیدروکلوئیدها، دما و تاثیر کاتیونها از اهمیت ویژهای برخوردار هستند. در این مقاله مروری عوامل موثر بر بهبود عملکرد هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون محصولات غذایی مورد بررسی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
هیدروکلوئیدها، پایدارکننده، قوام دهنده، کاتیون ها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156518/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معززی، شیما و پورجاوید، هادی و پوربابا، حمید،1399،عوامل موثر بر بهبود عملکرد هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون محصولات غذایی،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تربت جام،،،https://civilica.com/doc/1156518
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، معززی، شیما؛ هادی پورجاوید و حمید پوربابا)
برای بار دوم به بعد: (1399، معززی؛ پورجاوید و پوربابا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی در فرمولاسیون مواد غذایی
- مقایسه پلی ساکاریدهای تولید شده از منابع مختلف و کاربرد آنها
- تاثیر اگزوپلی ساکارید میکروبی بر رئولوژی مواد غذایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.