سال انتشار: 1399
محل انتشار: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_165
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 17
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کواسرواسیون پروتئینهای آبپنیر با بیوپلیمرهای غذایی: مکانیسم شکل گیری و عوامل موثر
چکیده مقاله:
یکی از کاربردهاي نوین پروتئین هاي آب پنیر، تولید کمپلکس هاي بین پلیمري یا کواسرواتها در نتیجه برهمکنش با پلیمرهاي زیستی دیگر مانند پروتئینها و پلی ساکاریدها میباشد. از این کمپلکسها می توان براي اهداف مختلفی مانند کپسوله کردن ترکیبات زیست فعال و همچنین به عنوان عوامل بافت دهنده و پایدارکننده در فرمولاسیون هاي غذایی استفاده نمود. هدف از مطالعه پیش رو، بررسی چگونگی شکل گیري کمپلکس هاي یادشده و عوامل موثر بر آنها می باشد. کواسرواتهاي پروتئین آب پنیر با دیگر بیوپلیمرها، معمولا از طریق واکنشهاي جاذبه الکتروستاتیک شکل گرفته و با کمک برهم کنشهاي هیدروژنی و هیدروفوبی پایدار میشوند. عواملی مانند جرم ملکولی و نسبت بیوپلیمرها، pH، قدرت یونی و دما، فاکتورهاي اصلی موثر بر تشکیل کمپلکسهاي پروتئینهاي آب پنیر با پلیمرهاي غذایی می باشند. بسته به نوع پلیمرهاي شرکت کننده در فرآیند کواسرواسیون، براي هر یک از پارامترهاي یاد شده محدوده بهینه اي وجود دارد که در آن، بیشترین مقدار کواسرواتها با بالاترین پایداري تشکیل میشوند. در مقادیر کمتر یا بیشتر از بازه اپتیمم، معمولا کواسرواتها یا تشکیل نمی شوند و یا اینکه کواسروات هاي از پیشترتشکیل شده از هم گسیخته میشوند. در حالیکه دماهاي پایین، مطلوب پیوندهاي هیدروژنی هستند، در دماهاي بالاتر، به دلیل دناتوراسیون پروتئینهاي کروي و همچنین بازارایی ساختاري پلی ساکاریدها، گروه هاي آبگریز بیشتر در معرض قرار گرفته و در نتیجه، برهمکنش هاي هیدروفوب تشویق میشوند. به طور کلی، با توجه به عدم نیاز به دماهاي بالا براي تشکیل کواسرواتهاي پروتئین آب پنیر با سایر بیوپلیمرها، میتوان از آنها به گونه موثري براي اهداف غذایی و دارویی گوناگون مانند ریزدرون پوشانی ترکیبات سلامت بخش بهره برد.
کلیدواژه ها:
پروتئین آب پنیر، پلیمر زیستی، کواسرواسیون
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156464/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدی پور بیرگانی، زینب و بهلولی، شهناز و گودرزی، مصطفی،1399،کواسرواسیون پروتئینهای آبپنیر با بیوپلیمرهای غذایی: مکانیسم شکل گیری و عوامل موثر،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تربت جام،،،https://civilica.com/doc/1156464
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، مهدی پور بیرگانی، زینب؛ شهناز بهلولی و مصطفی گودرزی)
برای بار دوم به بعد: (1399، مهدی پور بیرگانی؛ بهلولی و گودرزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی در فرمولاسیون مواد غذایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.