سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: JR_JAME-36-4_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 10
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر پلیاتیلن گلایکول بر رفتار ترشوندگی سطوح آبگریز ZnO تهیه شده بهروش رسوبدهی حمام شیمیایی
چکیده مقاله:
در این تحقیق، سطح فوق آبگریز ZnO بهروش رسوبدهی حمام شیمیایی بر توری از جنس فولاد زنگنزن بهصورت تک مرحلهای و بدون اصلاح سطح تهیه شده و تأثیر اضافه کردن پلیاتیلن گلایکول بهعنوان افزودنی آلی و همچنین نوع ماده بازی بر مورفولوژی و به تبع آن خواص ترشوندگی سطح مورد بررسی قرار گرفته است. برای ارزیابی نمونه سنتز شده از آنالیزهای پراش سنج پرتو ایکس، زبریسنج سوزنی، تصاویر میکروسکوپی الکترونی روبشی، طیفسنجی مادون قرمز و میکرو رامان استفاده شد. مطالعه میکروساختار نمونههای ساخته شده نشان داد که اضافه کردن پلیاتیلن گلایکول منجر به تشکیل لایه یکنواخت و متراکم از میلههای ZnO شاخهدار با متوسط طول 5/1 میکرومتر و قطر 95 نانومتر بر سطح زیرلایه شده است. بررسی نتایج ترشوندگی سطح تأیید کرد نمونه ساخته شده با هگزامتیلن تترامین و در حضور 05/0 میلیمولار پلیاتیلن گلایکول با ساختار میکرو- نانو درختسان شاخهدار با زاویه تماس 5/5±2/158 درجه و پسماند زاویه تماس 5/3 درجه بهترین رفتار فوق آبگریزی را داشته است. سطوح تهیه شده همچنین از پایداری شیمیایی بسیار خوب در محدوده pH، چهار تا هشت برخوردار هستند.
کلیدواژه ها:
Chemical bath deposition method, Superhydrophobic surface, Polyethylene glycol, Static water contact angle, Chemical stability., روش رسوبدهی حمام شیمیایی, سطح فوق آبگریز, پلیاتیلن گلایکول, زاویه تماس استاتیک, پایداری شیمیایی.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1155628/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ولایی، المیرا و نوروزبیگی، رضا،1396،بررسی اثر پلیاتیلن گلایکول بر رفتار ترشوندگی سطوح آبگریز ZnO تهیه شده بهروش رسوبدهی حمام شیمیایی،،،،،https://civilica.com/doc/1155628
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ولایی، المیرا؛ رضا نوروزبیگی)
برای بار دوم به بعد: (1396، ولایی؛ نوروزبیگی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.