سال انتشار: 1398
محل انتشار: فصلنامه حسابداری مالی، دوره: 11، شماره: 42
کد COI مقاله: JR_QFAJ-11-42_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 17
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استراتژی تجاری و خوانایی گزارشگری مالی
چکیده مقاله:
استراتژی تجاری تاثیر بسزایی بر پیچیدگی، ریسک و عدم قطعیت محیطی شرکتها داشته و عاملی اثرگذار بر نحوه ارائه و پیچیدگی گزارشهای مالی محسوب میشود. لذا بر پایه این استدلال، پژوهش حاضر به بررسی تاثیر استراتژی تجاری بر خوانایی گزارشگری مالی شرکتها میپردازد. بدین منظور، برای سنجش خوانایی گزارشگری مالی از دو شاخص فوگ و شاخص فلش و برای تعیین نوع استراتژی تجاری شرکتها نیز از سیستم امتیازدهی ترکیبی ایتنر و همکاران (1997) استفاده گردید. فرضیه تحقیق با استفاده از نمونهای متشکل از 84 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طی سالهای 1392 تا 1396 و با بهرهگیری از مدل رگرسیون چندمتغیره مبتنی بر تکنیک دادههای ترکیبی مورد آزمون قرارگرفت. نتایج پژوهش نشان میدهدکه شرکتهای دارای استراتژی تهاجمی نسبت به شرکتهای تدافعی،گزارشهای مالی با خوانایی کمتری منتشر میکنند. همچنین، نتایج آزمون تحلیل حساسیت نشان داد که استفاده از معیارهای جایگزین برای سنجش خوانایی گزارشگری مالی و استراتژی تجاری نیز تاثیری بر نتایج اصلی پژوهش ندارد و نتایج تحقیق از استحکام برخوردار است.
کلیدواژه ها:
Business Strategy, Aggressive Strategy, Financial Reporting Readability, استراتژی تجاری, استراتژی تهاجمی, خوانایی گزارشگری مالی.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1155114/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفری گرایلی، مهدی و رضائی پیته نوئی، یاسر،1398،استراتژی تجاری و خوانایی گزارشگری مالی،،،،،https://civilica.com/doc/1155114
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، صفری گرایلی، مهدی؛ یاسر رضائی پیته نوئی)
برای بار دوم به بعد: (1398، صفری گرایلی؛ رضائی پیته نوئی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.